خانه
11K

چیپس گل رز

  • ۱۸:۰۲   ۱۳۹۲/۴/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اینم تجربه یکی دیگه از دوستان:

    دوستان برای درست کردن این گل اول سیب زمینی رو ورقه کنید بعد بسته به ضخامت چیپسا اونا رو 1-2 دقیقه داخل مایکرو بذارید اینجوری هم نرم میشن و انعطاف لازم برای پیجیدنو پیاد میکنن هم اینکه تا حدودی چسبناک میشن و دیگه ورقها از روی هم سر نمیخورن.بعد از اینکه گل رو کامل پیچیدید با یه خلال دندون محکمش کنید و وارونه داخل روغن فراوان سرخش کنید.میتونید قبل از سرخ کردن کمی با دست به برگها فرم بدید.به محض اینکه چیس گل رو از روغن خارج کردید و هنوز کمی نرم هست خلال دندون رو به آرامی بکشید بیرون .اگه کمی دیرتر اینکارو انجام بدید چیپستون میشکنه..
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان