۱۸:۰۲ ۱۳۹۲/۴/۱۲
اینم تجربه یکی دیگه از دوستان:
دوستان برای درست کردن این گل اول سیب زمینی رو ورقه کنید بعد بسته به ضخامت چیپسا اونا رو 1-2 دقیقه داخل مایکرو بذارید اینجوری هم نرم میشن و انعطاف لازم برای پیجیدنو پیاد میکنن هم اینکه تا حدودی چسبناک میشن و دیگه ورقها از روی هم سر نمیخورن.بعد از اینکه گل رو کامل پیچیدید با یه خلال دندون محکمش کنید و وارونه داخل روغن فراوان سرخش کنید.میتونید قبل از سرخ کردن کمی با دست به برگها فرم بدید.به محض اینکه چیس گل رو از روغن خارج کردید و هنوز کمی نرم هست خلال دندون رو به آرامی بکشید بیرون .اگه کمی دیرتر اینکارو انجام بدید چیپستون میشکنه..