برا اونا که ماکرو فر ندارن میگم.من بهش اولا وانیل هم میزنم.بوش بهتر میشه.اما من تو چند تا فنجون چینی میریزم و میزارم تو یه قابلمه و اینقدر تو قابلمه اب میریزم که فقط تا کمتر از نصف قد فنجونا اب بیاد بالا.اگه اب زیاد باشه موقع جوشیدن اب میاد بالا تو فنجونا.بعد در قابلمه را باز میزارم.تا حدود 10 دقیقه بعد دم کن میزارم رو در قابلمه و درش رو میبندم و زیرش رو خیلی کم میکنم تا 15 دقیقه .بعد از 15 دقیقه گاز را خاموش میکنم.ولی در قابلمه را بر نمیدارم.تا 10 دقیقه بمونه.بعد در قابلمه را بر میدارم و لیوانها را در میارم.واقعا کیکش نرم و خوش طعمه.گاهی کرم لای کیلی با قیف فرو میکنم.خیلی خوب میشه.