خانه
82.7K

کیک لیوانی سه دقیقه ای

  • ۱۵:۰۰   ۱۳۹۳/۵/۱۸
    avatar
    کاربر فعال|598 |487 پست
    برا اونا که ماکرو فر ندارن میگم.من بهش اولا وانیل هم میزنم.بوش بهتر میشه.اما من تو چند تا فنجون چینی میریزم و میزارم تو یه قابلمه و اینقدر تو قابلمه اب میریزم که فقط تا کمتر از نصف قد فنجونا اب بیاد بالا.اگه اب زیاد باشه موقع جوشیدن اب میاد بالا تو فنجونا.بعد در قابلمه را باز میزارم.تا حدود 10 دقیقه بعد دم کن میزارم رو در قابلمه و درش رو میبندم و زیرش رو خیلی کم میکنم تا 15 دقیقه .بعد از 15 دقیقه گاز را خاموش میکنم.ولی در قابلمه را بر نمیدارم.تا 10 دقیقه بمونه.بعد در قابلمه را بر میدارم و لیوانها را در میارم.واقعا کیکش نرم و خوش طعمه.گاهی کرم لای کیلی با قیف فرو میکنم.خیلی خوب میشه.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان