۲۰:۵۷ ۱۳۹۲/۴/۱۵
ریتا اپنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
یه کیک سرد و خوشمزه در کنار سلاد
کیک مرغ و گردو که میشه از روز قبل آماده کرد و تازه خوشمزه تر هم میشه
نان تست شده 12 ورقه (اسلايس)
سينة مرغ پخته و خرد شده 1 عدد كامل
پيازچه پاك كرده و خرد شده 3 پيمانه (بهتر است از قسمتهاي سفيد 2 پيمانه و از قسمتهاي سبز 1 پيمانه استفاده شود)
گردوي تازه 15 تا 20 عدد كامل
سس مايونز 2 پيمانه (1 شيشه كوچك)
ماست چكيدة خامهاي 2 پيمانه
خامه 1 پيمانه
نمك و فلفل به ميزان دلخواه
طرز تهيه:
سس مايونز، ماست چكيده و خامه را با هم مخلوط كنيد و آن را به دو قسمت تقسيم كنيد.در ظرفي مرغ خرد شده و پيازچه و گردوي خرد شده را با نيمي از سس مخلوط كنيد و آن را با نمك و فلفل مزهدار كنيد و كنار بگذاريد.كنارههاي نانهاي تست را با چاقو جدا كنيد و 4 ورقه از نان را كنار هم به صورت يك مربع قرار دهيد و روي آن را با نيمي از مخلوط مرغ كه آماده كردهايد بپوشانيد و سپس دوباره نان تست روي مواد بگذاريد و نيمة ديگر مخلوط مرغ مزه دار را روي آن پهن كنيد و با لاية ديگري از نان تست بپوشانيد (توجه كنيد كه لايهها با نان تست شروع شده و با نان تست هم تمام ميشود).لايهها را با دست كمي فشار دهيد تا كاملاً به هم بچسبند و سپس تمام سطح و كنارههاي كيك را با نيم ديگري از سس كه كنار گذاشته بوديد كاملاً بپوشانيد و دو ساعت در يخچال قرار دهيد.بريدن قطعات و تزيين اين كيك به سليقة شما بستگي دارد. در اينجا نمونهاي از تزيين نشان داده شده است كه با استفاده از پاشيدن پودر گردو روي تمام سطح كيك و سپس تقسيمبندي قطعات با استفاده از سس مايونز و تزيين آن با گوجهفرنگي ريز و گردو صورت گرفته است.
نكته: بهتر است اين اُردور چند ساعت قبل از ميهماني آماده و در يخچال نگهداري شود.
نكته: اگر فصل گردوي تازه نبود، گردوي خشكي كه به مدت 3 ساعت خيس خورده باشد هم ميتواند همان كيفيت را داشته باشد.
نکته : در داخل ماية مرغ ميتوان از كمي جعفري ريز شده هم استفاده كرد، ولي استفاده از ميزان پيازچة داده شده الزامي است