خانه
8.67K

دسر شکلات و انبه

  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۲/۴/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    این کرم ژلاتینی در واقع بیس پاناکوتا هست
    چون ژلاتین داره خیلی زود میبنده و یه دسر متفاوت بهتون میده چون کیک نرم میشه به همراه میوه و ژله

    خامه: 1 پیمانه
    شیر: یک سوم پیمانه
    شکر: دو سوم پیمانه
    پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
    وانیل شکری: 1 قاشق مرباخوری
    اول شیر رو داخل یه ظرف شیشه ای بریزید و ژلاتین رو بهش اضافه کنید.
    بعد مخلوط شیر و ژلاتین رو بذارید روی کتری یا توی ماکروفر تا ژلاتین حل بشه .
    خامه ، شکر و وانیل رو در یه قابلمه ریخته و مخلوط کنید.
    بعد بزارید روی شعله خیلی کم فقط در حدی که مایع گرم بشه و شکر توی خامه حل بشه.

    شما میتونید این دسر و به هر صورتی و با هر کیک و میوه دلخواهتون درست کنید و وسطش گردو و شکلات چیپسی و هرچی که دم دستتونه بریزید
    خیلی زود هم آماده میشه و بعد یک ساعت میتونید سروش کنید
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان