خانه
47.5K

ژله هندوانه ای

  • ۱۶:۰۷   ۱۳۹۲/۴/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    مواد لازم :

    ژله آلبالو 1 بسته ( اصولا" بايد ژله هندوانه اي انتخاب مي كردم ولي بنظرم ژله هندوانه صورتي خيلي كمرنگی بهمون می ده بخاطر همين ژله آلبالو رو انتخاب كردم چون قرمز خوشرنگي بهمون مي ده.)

    آبجوش 1 ليوان

    بستني وانيلي 1 قاشق غذاخوري

    ژله آلوورا نصف بسته

    آبجوش نصف ليوان

    بستني وانيلي 2 قاشق غذاخوري

    ژله ليمو نصف بسته (اگه مارک دراژه استفاده کنید بهتره چون سبزش پررنگتره)

    آبجوش نصف ليوان

    بستني وانيلي 2 قاشق غذاخوري

    چوب بستني

    چيپس شكلاتي به مقدار لازم

    ليوان کاغذی (یا مقوایی) يكبار مصرف



    طرز تهیه :

    * ابتدا پودر ژله آماده آلبالو رو با يه ليوان آبجوش حسابي مخلوط مي كنيم تا اثري از دونه هاي ژله نمونه .بعد 1 قاشق غذاخوري بستني وانيلي اضافه مي كنيم . خوب هم بزنيد كه ژله تون دو رنگ نشه .

    * بعد داخل لیوانها می ریزیم. همه لیوانها رو یک اندازه پر کنید یکی زیاد یکی کم نشه . بعد از اتمام کار لیوانها رو داخل یخچال قرار بدین.

    * قبل از بسته شدن کامل ژله لیوانهارو از یخچال در آورده و داخلش چیپس شکلاتی بریزید.

    * نصف بسته ژله آلوورا رو با نصف لیوان آبجوش مخلوط کرده بعد ۲ قاشق غذاخوری بستنی بریزید و حسابی هم بزنید.

    * بعد از اینکه ژله آلبالو بست ( خیلی هم لازم نیست سفت سفت بشه چون ممکنه دو لایه از هم جدا بشن) چوبهای بستنی رو داخل ژله آلبالو فرو ببرید و بعد به آرامی و با قاشق ژله بستنی آلوورا رو داخل لیوان بریزید و داخل یخچال قرار بدین.

    * بعد از اینکه ژله آلوورا بست ، ژله لیمو رو مثل ژله آلوورا درست کرده و مطابق شکل داخل لیوانها بریزید و بذارین یه شب تا صبح تو یخچال بمونه .

    * برای درآوردن ژله چوبی ها از لیوان ، ابتدا با چاقو دورتادور ژله رو برش بدین

    * بعد با قیچی آشپزخونه لیوان رو ببرید بعد به آرومی لیوان های مقوایی رو مطابق شکل پاره کرده و ژله هارو از لیوان ها جدا کنید.



    * برای اینکه ژله چوبی هندوانه مون قشنگ تر دیده بشن لازمه که چند تا دونه از چیپس های شکلاتی رو روی قسمت قرمز رنگ بچسبونید.(نیاز به چسب دوقلو نداره ، خودشون می چسبن)


    * نكته : اين مقدار مواد براي 8 نفر كافيست پس بهتره ليوان هاي كوچكتر انتخاب كنيد تا بتونيد براي 8 نفر ژله چوبي درست كنيد.

    * نکته : هر چقدر ژله کوچیک تر باشه راحت تر روی لیوانها نگه داشته می شه.

    * نکته : بین درست کردن هر کدوم از لایه های ژله اجازه ندین زیاد توی یخچال بمونه ، به محض اینکه لایه اولی کمی بست لایه بعدی رو بریزید (البته لایه بعدی باید کاملا سرد شده باشه) ، در غیر اینصورت بعدا" لایه های ژله از هم جدا می شن.


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان