۱۶:۴۸ ۱۳۹۲/۴/۱۵
کیک موج دار
مواد لازم:
تخم مرغ / 5 عدد
کره (در دمای محیط) / 250 گرم
آرد / 2 و 1/2 پیمانه
شکر دانه ریز / 1 و 1/2 پیمانه
شیر تبخیر شده * / 1 پیمانه
بیکینگ پودر / 1 ق چ
وانیل / 1/4 ق چ
پودر کاکائو
رنگ خوراکی زرد و قرمز
* میتوانید از 1 لیوان شیر پر چرب استفاده نمایید؛ اما من برای جایگزینِ 1 لیوان شیر تبخیر شده اینکار را میکنم که 100 گرم خامه را با نصف لیوان شیر مخلوط میکنم تا صاف شود و در صورت لزوم با کمی شیر به یک پیمانه میرسانم.
** نکته ای که بهتره بازم بگم اینه که برای کیک های کره ای بهتره همه ی مواد کاملا به دمای محیط رسیده باشند (تخم مرغ و شیر و کره و ...) در اینصورت موقع اضافه کردن تخم مرغ یا شیر به کره ی زده شده نمیبرد.
طرز تهیه:
1. فر را روی 150 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
2. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و کنار بگذارید.
3. کره و شکر را با هم بزنید تا پف کرده و کمرنگ شود (من حداقل 5 مین میزنم).
4. تخم مرغها را دانه دانه در حین همزدن اضافه کرده و خوب بزنید.
5. وانیل و شیر (مخلوط شیر و خامه، یا شیر تبخیر شده) را اضافه کنید.
6. مخلوط آرد را به تدریج به خورد مواد دهید. (من با دور کند همزن و هربار 2 ق آرد بهش اضافه کردم تا تموم شد و بعد چند ثانیه دور تند تا خوب مخلوط شد)
7. مایه ی کیک بسیار صاف و یکدست و تقریبا سفیده، به سه قسمت مساوی تقسیمش کنید (من با پیمونه که زدم تقریبا هر کدوم 2 پیمونه سرخالی شدن یا بهتره بگم یکم بیشتر از 1.5 پیمونه)؛ یک قسمت رو بدون رنگ باقی بذارید و دومی رو با اضافه کردن رنگ قرمز صورتی کنید و سومی رو با اضافه کردن قرمز و زرد، قرمز کنید. (از هر رنگ دلخواه دیگر نیز میتوانید استفاده کنید).
8. قالب مربع 22 سانت رو چرب کنید (من با کره چرب کردم).
9. قسمت قرمز رو بریزید کفِ قالب پخش و صاف کنید و با استفاده از الک نرم یه لایه پودر کاکائو بپاشید روش، دقت کنید که همه جا رو بپوشونید و هیچ قسمتی بدون پودرکاکائو نباشه یا هیچ قسمتی لایه ضخیم نداشته باشه،
10. دوباره این کار رو واسه لایه ی صورتی تکرار کنید، مراقب باشید که پودرکاکائو رو با مایه کیک مخلوط نکنید،
11. و بعد قسمت سفید رو روی مخلوط پودر کاکائو (لایه ی دوم) قرار بدید و سطحشو آروم صاف کنید.
12. در فر قرار داده و به مدت 45 دقیقه بپزید .(برای من 1 ساعت طول کشید).
13. حالا آماده ست که سورپرایز کنید :)