خانه
91.8K

روش طبخ انواع ماهی

  • ۱۷:۲۷   ۱۳۹۲/۶/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست


    این هم یه غذا ی رژیمی دیگه که خیلی هم دلچسبه. با مقداری سالاد می تونه غذای کاملی باشه.



    مواد لازم:

    یه تیکه ماهی دلخواه ۱۰۰ گرم

    گوجه فرنگی ۱ عدد

    پیاز ۱ عدد

    فلفل دلمه ای یه نصفه

    آب لیموی تازه ۱.۵ قاشق غذاخوری

    پودر فلفل و لیمو به مقدار دلخواه

    نمک به مقدار دلخواه





    طرز تهیه:

    ماهی رو به نمک و فلفل و آبلیمو آغشته کنید و یک ساعتی بذارید تو یخچال تا خوب مزه دار بشه. بعد از اون کف یک بشقاب گود مقداری از گوجه و پیاز حلقه شده و فلفل دلمه ای رو بچنید و روش ماهی رو قرار بدبد و روی ماهی بقیه پیاز و گوجه و فلفل دلمه ای. روی بشقاب رو خوب با فویل بپوشونید. چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید. به مدت ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد قرار بدید. بعد از ۴۰ دقیقه فویل رو بردارید و گریل فر را روشن کنید. ۱۰ دقیقه بعد غذا آماده است.



    * کالری این غذا ۱۴۰ کیلو کالری است.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان