خانه
20.6K

کیک شیر

  • ۲۳:۲۰   ۱۳۹۲/۷/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    مریم جان توی همه کیکها به جدا کردن زرده و سفیده نیاز نداریم ....چه دستوری رو درست کردی خوب پف نکرده

    باز کردن در فر قبل از 15 دقیقه اول پخت و گرم نکردن اولیه فر و اندازه نا مناسب قالب عمده ترین دلایل پف نداشتن کیکن
    البته یه دلیل خیلی مهم دیگه رعایت نکردن اندازه ها ی مواد و نیز ترتیب اضافه کردنشونه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان