خانه
11.4K

جلاتوی موز و نوتلا

  • ۰۹:۰۸   ۱۳۹۲/۴/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    تقريبا ربع شيشه رو توي بلندر ميريزيم. هر شیشه کوچیکش 350 گرمه. پس میشه تقریبا 88 گرم یعنی تقریبا 4، 5 قاشق نوتلا. هر قاشقش 20 گرمه که 110 تا هم کالریشه.

    شير داغ رو بهش اضافه ميكنيم. من شير رو توي شيشه خالي نوتلا ريختم و گذاشتم تو مايكروفر...اينطوري از آخرين مولكول نوتلا هم استفاده كردم.و همش ميزنيم.

    موزها رو اضافه ميكنيم و بلند ميكنيم. موزها باید حتما نرم و له شده باشن. یا حداقل پوستش سیاه شده باشه. موز سفت به درد ما نمیخوره.


    ميذاريمش تو فریزر و يك ساعت ديگه برميگرديم.
    بلندر رو روشن ميكنيم.باز ميذاريم تو فریزر تا يك ساعت بعد.و يك ساعت بعد.


    در كل حدود 6 ساعت طول ميكشه. ولي اينجا واقعا گرمه. احتمالا واسه شما زودتر فرم ميگيره.

    چون هر بار با بلندر ميزنيمش بافتش نرم و بستني اي ميشه.

    من توش شكر يا عسل نريختم و شيريني موز و نوتلا از نظر من كفايت ميكنه. ولي شما مختاريد.

    اگه اين جلاتو رو بخوريد.... تا مدتها ديگه بستنيهاي بازار بهتون نميچسبه! امتحان كنيد.




  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان