خانه
5.79K

پیراشکی گوشت سوخاری

  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۲/۵/۷
    avatar
    کاربر فعال|91 |320 پست
     
    جعفری تازه 1 قاشق غذا خوری
    محلول زعفران 1 قاشق مربا خوری ( در صورت تمایل )
    نمک و فلفل به میزان لازم

    مواد لازم داخل پیراشکی:

    گوشت چرخکرده 200 گرم
    پیاز 1 عدد متوسط
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
    ادویه گوشت و زردچوبه و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
    نمک و فلفل به میزان لازم

    مواد لازم برای سوخاری:

    پودر سوخاری به میزان لازم
    تخم مرغ 2 عدد

    ابتدا مواد داخل پیراشکی را تهیه کنید:

    پیاز ریز خرد شده را توی روغن سرخ کنید تا نرم و سبک بشه ... بعد ادویه ها و گوشت را هم اضافه کنید تا خوب تفت بخوره و رنگ گوشت عوض بشه ... و در آخر هم رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید و به کناری بگذارید تا خنک شود .

    سیب زمینی های آبپز شده و سرد شده را با گوشتکوب له کنید و زعفران و جعفری و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید .

    در یک کاسه تخم مرغها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا با هم خوب مخلوط بشه . در یک ظرف جدا هم آرد سوخاری بریزید.

    حالا از مواد سیب زمینی به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست پهن کنید و 1 قاشق از مواد گوشتی را توی سیب زمینی بریزید و لبه های سیب زمینی را روی مواد گوشتی آورده و در دست گرد کنید .

    حالا پیراشکی را توی تخم مرغ بزنید و بعد توی آرد سوخاری بغلطانید و توی دست به آن فرم دهید و بعد توی روغن داغ هر دو طرفش را سرخ کنید. نوش جان ...

    نکته: بهتر است مایه گوشتی کم روغن باشد تا پیراشکی بهتر و زیبا تری داشته باشید .
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان