خانه
13.8K

ژلــــــه خورده شیشه

  • ۱۵:۲۴   ۱۳۹۲/۵/۱۲
    avatar
    کاربر فعال|91 |320 پست
     
    مواد لازم:
    ژله : 6 بسته 
    ( زرد ، قرمز ، آبی ، سبز ، نارنجی ، بنفش . . . با رنگهای کمتر هم میتونید درست کنید. با هر ترکیب رنگی قشنگ میشه) 
    آب جوش : 6 لیوان برای هر بسته ژله 1 لیوان
    بستنی وانیلی یا شیر عسلی 
    واسه روش اول شیر هم میخواد

    طرز تهیه:

    ژله های رنگی رو جدا جدا هر کدوم رو با یه لیوان آب جوش حل می کنیم تا هیچ اثری از دونه های ژله در اون باقی نمونه
    و 
    هر رنگ رو جداگونه توی ظرفهای مستطیل شکل یا گرد ( در ظرف پیرکس ) ریخته یا قالب های متنوع و کوچیکی که دوست دارین 
    بعد میذاریم تو یخچال به مدت 1 شب تا خودش رو بگیره.
    توجـــــــــه:
    دیگه آب سرد نمی ریزین توی پودر ژله ها چون :
    هم پر رنگ تر میشن و هم اینکه طعمش بهتر میشه.

    بعد 1 شب که ژله ها خوب فرم گرفتن با چاقو ( بهتره چاقو خیس باشه ) بصورت خطهای عمودی و افقی برش میدیم تا اشکال مربع یا مستطیل بهمون بده.بعد با چاقو یا قاشق آروم میزنیم زیر این مکعب های خوشکل و همه رو از ظرف جدا میکنیم.


    برای درست کردن بیس سفید :

    روش 1:
    3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با 1 لیوان شیر سرد مخلوط کنید
    1 لیوان شیر جوش توی مواد فوق بریزید و هم بزنید خوب یا توی مایکرو فر بزارین 1 دقیقه تا کاملا حل بشه.
    بعد حل شدن نصف قوطی شیر عسل رو توش بریزید و بعد از مخلوط شدن 1 لیوان شیر سرد بهش اضافه کنید و بزارید توی دمای محیط خنک بشه 

    توجـــــــــــــه :
    توی یخچال نزارین چون :
    ممکنه لخته شه و ژله یکدست و شیشه ای نشه

    روش 2:
    ژله آناناس یا آلوورا یا حتی موز رو با یه لیوان آب جوش خوب مخلوط می کنیم ، خنک که شد بستنی وانیلی رو اضافه می کنیم.

    قالب مورد نظر را آماده کرده داخل قالب رو پلاستیک یا سلفون بکشید
    خرده ژله ها رو توی قالب بریزید ( هم رنگ کنار هم نریزید ) و ژله پایه رو که کامل خنک شده بهش اضافه میکنیم و چند ضربه به ضرف میزنیم تا حباب های هوا ازش خارج بشن
    میذاریم داخل یخچال بیشتر از 6 ساعت که خودش رو خوب بگیره.

    بعد 6 ساعت یا یک شب نوبت سرو و یا بریدن ژله هست

    نکته :
    برای اینکه ژله به کف ظرف سرو تون نچسبه باید :
    ظرف خیس باشه 
    برای اینکه برشهای تمیزی داشته باشید باید :
    کارد خیس باشه.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان