خانه
405K

انواع ترشی

  • ۱۷:۵۰   ۱۳۹۴/۳/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    ترشی بادمجان شکم پر



    همانطور که میدونین این ترشی رو میشه به روش‌های مختلف تهیه کرد. روش ذیل روشی‌ بود که این دفعه درست کردم و خیلی به نظر خودم خوب شده بود.



    :مواد لازم و طرز تهیه



    من برای درست کردن این ترشی از بادمجان‌های کوچک هندی، تایلندی و گوجه فرنگی سبز مکزیکی استفاده کردم. شما با همون بادمجان‌های قلمی میتونین این ترشی رو درست کنین. مقدار مواد این ترشی هم بستگی به تعداد بادمجان‌ها و سلیقه خودتان دارد.



    بادمجان قلمی به تعداد دلخواه شسته و با چاقو وسط آن‌ها را کم عمق قاچ می‌زنیم



    سبزی مخصوص ترشی (سبزیجات معطر) به مقدار لازم شسته و پاک شده و آب آن کاملا گرفته شده باشد



    سیر به مقدار دلخواه ریز خورد شده و مقداری از حبه سیر برای داخل ظرف



    فلفل دلمه قرمز در صورت دلخواه به صورت نگینی خورد شده برای خوش رنگ شدن مواد داخل بادمجان



    ادویهٔ ترشی به مقدار لازم



    فلفل ریز تند به مقدار لازم



    بادمجان‌ها را در قابلمه ی با مقداری نمک و آب میگذریم چند تا جوش بزند. باید مراقب بود که زیاد پخته و له‌ نشود. تا حدی که بشه در آنها چنگال فرو برد. 

    در یک آب کشی روی هم چیده و روش یک ظرف کمی سنگین گذاشته و ٢٤ ساعت کنار میگذاریم تا آب آن گرفته شود.



    سبزیجات خورد شده، سیر خورد شده، فلفل دلمه خورد شده، ادویه و کمی‌ نمک و فلفل خوب مخلوط می‌کنیم و داخل شکم بادمجان‌ها را با این مخلوط پر می‌کنیم و در ظرف مخصوص ترشی لا به لا روی هم چیده و حبه‌های سیر و فلفل قرمز را داخل ظرف ترشی انداخته و آنقدر سرکه سفید بریزین که کاملا روی آنها پر شود و در آن را محکم بسته و در جای خنک و تاریک به مدت ۴۰ روز بگذارین تا ترشی جا بیفتد.



    بعضی‌ها این ترشی را با خود سرکه میجوشانند و بعضی‌ها با آب. رنگ بادمجان‌ها به خاطره اسیدی بودن سرکه کمی‌ کمرنگتر خواهد شد.



    این چاشنی‌ خوشمزه با بیشتر غذاها سرو میشه و بسیار اشتها آور می‌باشد.




    انواع ترشی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان