خانه
404K

انواع ترشی

  • ۱۲:۲۸   ۱۳۹۴/۸/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48279 |46689 پست

    مواد لازم برای تهیه ترشی لیته بندری
    یک لیوان سبزی معطر خرد شده ( مرزه ، ترخون . نعنا، گشنیز )
    یک لیوان آب گوجه فرنگی غلیظ
    ۵ عدد گوجه فرنگی نرسیده
    ۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری ادویه ترشی
    پانصد گرم سیب زمینی ترشی
    ۵۰ گرم فلفل سبز ریز
    ۱ کیلو گل کلم
    دو تا سه شاخه کرفس
    یک بوته سیر
    ۳ عدد بادمجان متوسط
    ۱ لیوان رب انار ترش
    ۳ عدد خیار
    ۳ عدد هویج
    ۵۰ گرم موسیر
    ۱ بسته تمرهندی

    طرز تهیه ترشی لیته بندری



    – فلفل های سبز قلمی را با مقداری نمک و سرکه بجوشانید تا نرم شود.

    – تمرهندی را داخل ظرفی بریزید و کمی سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، بعد آن را داخل یک صافی بریزید و هسته های آن را در بیاورید .

    – گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد نمایید .

    – پوست سیب زمینی ها و هویج ها و سیرها را بکنید و ریز خرد نمایید .

    – برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد نمایید .

    – خیارها را (با پوست ) خرد نمایید و در صافی بریزید؛ کمی نمک روی آن بپاشید و دو تا سه ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن گرفته شود .

    – موسیرهای خشک را به مدت پنج شش ساعت در آب خیس نمایید ، دو سه بار بشویید، ریشه ها و قسمت های اضافی آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده نمایید .

    – بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز نمایید .

    – سبزی های معطر خرد شده ترشی را با همه مواد بالا مخلوط نمایید .

    – بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد نمایید و با مقداری سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ بعد به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه نمایید و به طور کامل مخلوط نمایید .

    – رب انار ، ادویه ترشی ، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه نمایید .

    – مخلوط آماده شده را داخل شیشه مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه نمایید تا روی آن را بپوشاند .

    – نمک را هم به اندازه نیاز به ترشی اضاف کنید . استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود ، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر می کند .
    ترشی شما اماده شده است با انواع غذا می توانید میل کنید این ترشی بیشتر در نقاط جنوب کشور تهیه می شود

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان