خانه
405K

انواع ترشی

  • ۱۳:۴۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    سالاد شور

    اول از همه گل کلم و هویج و کرفس رو به اندازه دلخواه خرد کنید و بشورید و دو سه روز روی پارچه پهن کنید تا آب و رطوبتش خشک بشه.خیارهارو هم بشورید و خرد کنید و کاملا خشک کنید و سیر هارو هم پوست کرده و درسته کنار بذارید و همینطور فلفل سبز تند!!دو سه ساقه تلخون و مرزه و برگ کرفس هم بشورید و اجازه بدید خشک بشه.در کل خیلی مهمه که مواد رطوبت نداشته باشه تا کپک نزنه.
    به ازای هر لیتر آب ,شش قاشق غذاخوری نمک بریزید و بذارید روی حرارت تا کاملا به جوش بیاد.یک پیمانه سرکه سفید اضافه کنید و زیر گاز رو خاموش کنید.باید اجازه بدید کاملا خنک بشه.داخل یک شیشه یا دبه که باید کاملا خشک و تمیز باشه رو لایه لایه از مواد بریزید و کاملا پرش کنید.سبزیجات رو روی سبزیجات بذارید تا بعدا بتونید درش بیارید.محلول آب نمک و سرکه رو بریزید روش تا تمام مواد بره زیر این محلول!روی در شیشه یک پلاستیک چند لایه بذارید و درش رو ببندید که هوا نخوره و بذارید یک جای خنک و تاریک.تقریبا بیست روز بعد درب ظرف رو باز کنید و سبزیهارو بردارید.احتمالا دیگه شور شما آماده خوردنه وگرنه ده روز دیگه بهش زمان بدید.حواستون باشه برای برداشتن سالادها از قاشق تمیز استفاده کنید که کپک نزنه...

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان