خانه
405K

انواع ترشی

  • ۱۳:۴۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    مواد لازم:

    گل کلم : 3 لیوان خرد کرده
    هویج : 2 لیوان خرد کرده
    کرفس : 2 لیوان خرد کرده
    سیر : 5، 6 حبه
    گوجه فرنگی: 2 تا 3کیلو
    فلفل سبز تند: 5 ، 6 عدد
    سرکه سفید : 1 لیوان به ازای هر یک کیلو گوجه
    نمک : 1 قاشق غذاخوری به ازای یک کیلو گوجه
    البته بسته به سلیقه خودتون میتونید سبزیجات و فلفل رو کم و زیاد کنید...
    طرز تهیه:


    ساقه های تر و تازه و خوشگل کرفس رو انتخاب می کنیم...می شوریم و خرد می کنیم..هویج هم همینطور..گل کلم هم گل م یکنیم و می شوریم و توی آبکش می ریزیم تا آبش بره...
    بعد روی پارچه تمیز پهن کردم تا خوب خشک بشه..من یه شب تا صبح گذاشتم.
    گوجه رو دو راه داریم: یکی اینکه خرد کنیم و توی دیگ بریزیم و روی حرارت بذاریم تا نرم و له بشه..بعد بریزیم توی آبکش و با دست پوره و آبش رو بگیریم و تخم و پوستش رو جدا کنیم...راه دوم اینه که به این روش شوک حرارتی بدیم بهش و پوستش رو در بیاریم قلفتی
    بعدش بریزیم توی غذاساز یا بلندر یا با هرچی که داریم پوره ش کنیم.
    و بعد از صافی رد کنیم تا تخم هاش در بیاد.
    حالا آب گوجه صاف شده رو روی حرارت می ذاریم (تکتم صاف نکرده بود البته..به نظر منم مهم نیست..چون پوست که نداره) و نمک می زنیم....به ازای یک کیلو گوجه، 1 قاشق غذاخوری نمک) بازم من چشیدم البته...10 دقیقه میذاریم بجوشه.
    تو این فاصله همه سبزیجات خرد شده که مطلقا نباید آب داشته باشه رو با سیر قاچ شده، فلفل سبز تند که شکمش یه چاقو زدم تا تندیش بیشتر دربیاد توی یه ظرف جادار مخلوط کردم...ترخون یا مرزه هم اگه داشتین بعد از شستن و خوووووب خشک شدن می تونین یکی دو ساقه بندازین توش (ورژن اصلیش نداره البته).
    خب، گوجه که ده دقیقه جوشید از روی حرارت برمی داریم و سرکه سفید رو توش می ریزیم (به ازای هر 1 کیلو گوجه، 1 لیوان سرکه)
    همونطور داغ، روی سبزیجات خرد شده می ریزیمش.
    و خوب مخلوط می کنیم مواد رو...شیشه ها یا دبه هامون که باید خشک خشک، عاری از هر چربی و رطوبت باشه کنار دستمون و توی یه سینی میذاریم و ترشی ها رو که کمی ولرم شدن، توش می ریزیم.
    درش رو نمی بندیم...روش یه توری یا صافی می ذاریم و اجازه می دیم 24 ساعت توی دمای آشپزخونه بمونه چون ممکنه در اثر فعل وانفعالات، سر برده
    فرداش که شد، من یه سیخ بلند رو توی شیشه ها فرو کردم و در آوردم تا اگه جایی هوا داره خارج بشه و آب گوجه به همه برسه..با چشم مشخص میشه.
    حالا درشون رو خوووووب می بندیم..من یه کیسه فریزر رو 4 لا می کنم و روش میذارم و با کش پول دورش رو می بندم و بعد توی یخچال میذاریم.
    حتما توی یخچال باید بمونه والا کپک ممکنه بزنه...من همیشه روی ترشی هام تاریخ می زنم.
    خشک بودن سبزیجات و ظرف ها رو جدی بگیرین که از عوامل کپک زدن همانا همینه :))))))
    بعد از 20 روز تا یک ماه قابل خوردنه...

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان