خانه
405K

انواع ترشی

  • ۱۴:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    ترشی مخلوط با رب گوجه فرنگی یا پوره گوجه فرنگی
    طبق معمول مواد ترشی سلیقه ایه. 
    مواد لازم:
    گل کلم
    کلم برگ که من طبق معمول برای یک گل کلم بزرگ ,نصف کلم برگ کوچیک میریزم.
    هویج
    کرفس
    سیر
    نمک و زردچوبه و فلفل قرمز یا فلفل سبز تند و گلپر و سیاهدونه
    رب گوجه فرنگی یا پوره گوجه فرنگی که باید کاملا میکس شده باشه و پنج دقیقه با نمک جوشیده باشه.
    سرکه قرمز.
    رب یا پوره رو با سرکه رقیق میکنیم و اجازه میدیم روی حرارت به جوش بیاد و چند جوش بزنه و بعد ادویه جات روبهش اضافه میکنیم و همینطور سبزیجاتی که دو ,سه روز قبل شستیم و خرد کردیم و روی پارچه پهن کردیم.تمام مواد رو داخل رب و سرکه ها میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم.
    حتما باید تمام مواد داخل رب و سس باشن.من مقدار رب تقریبا نصف سرکه ریختم.اجازه میدیم پنج دقیقه مواد روی حرارت ملایم باشن و دایم هم میزنیم و زیر و رو میکنیم.زیرش رو خاموش کرده و چند ساعت صبر میکنیم که ترشی کاملا سرد بشه.نمک و فلفلش رو تست کنید و بعد بریزید داخل شیشه های تمیز و کاملا خشک و بذارید یک جای خنک.چون حرارت دادین ترشی شما تقریبا آماده خوردنه.دقت کنید که تمام مواد ترشی باید زیر رب و سرکه باشن و قاشق چرب و کثیف و مرطوب هم داخلشون نزنیم تا کپک نزنن...
    نوش جان 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان