خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
انواع غذا
405K
انواع ترشی
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۴:۰۱ ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48363
|
46689 پست
ترشی مخلوط با رب گوجه فرنگی یا پوره گوجه فرنگی
طبق معمول مواد ترشی سلیقه ایه.
مواد لازم:
گل کلم
کلم برگ که من طبق معمول برای یک گل کلم بزرگ ,نصف کلم برگ کوچیک میریزم.
هویج
کرفس
سیر
نمک و زردچوبه و فلفل قرمز یا فلفل سبز تند و گلپر و سیاهدونه
رب گوجه فرنگی یا پوره گوجه فرنگی که باید کاملا میکس شده باشه و پنج دقیقه با نمک جوشیده باشه.
سرکه قرمز.
رب یا پوره رو با سرکه رقیق میکنیم و اجازه میدیم روی حرارت به جوش بیاد و چند جوش بزنه و بعد ادویه جات روبهش اضافه میکنیم و همینطور سبزیجاتی که دو ,سه روز قبل شستیم و خرد کردیم و روی پارچه پهن کردیم.تمام مواد رو داخل رب و سرکه ها میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم.
حتما باید تمام مواد داخل رب و سس باشن.من مقدار رب تقریبا نصف سرکه ریختم.اجازه میدیم پنج دقیقه مواد روی حرارت ملایم باشن و دایم هم میزنیم و زیر و رو میکنیم.زیرش رو خاموش کرده و چند ساعت صبر میکنیم که ترشی کاملا سرد بشه.نمک و فلفلش رو تست کنید و بعد بریزید داخل شیشه های تمیز و کاملا خشک و بذارید یک جای خنک.چون حرارت دادین ترشی شما تقریبا آماده خوردنه.دقت کنید که تمام مواد ترشی باید زیر رب و سرکه باشن و قاشق چرب و کثیف و مرطوب هم داخلشون نزنیم تا کپک نزنن...
نوش جان
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
انواع غذا
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات