خانه
405K

انواع ترشی

  • ۱۴:۰۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    ترشي بندري 

    موسیر ۱۰۰ گرم

    هویج ۶ تا ۷ عدد

    بادمجان ۶ تا ۷ عدد

    کرفس ۵ تا ۶ شاخه

    گل کلم ۲ کیلو

    سیب زمینی ترشی ۱ کیلو

    کلم برگ نیم کیلو

    سیر ۲ بوته

    رب گوجه فرنگی ۷ تا ۸ قاشق سوپخوری

    سرکه به میزان لازم

    ادویه ترشی ۲ تا ۴ قاشق سوپخوری

    گلپر, سیاه دانه و تخم گشنیز پودر شده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه

    موسیر رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید.

    فرداش اون رو کمی نیم پز کنید و آبکش کنید.

    بادمجانها رو با پوست یا بدون پوست خرد کنید و کمی با آب بپزید.

    همه مواد رو ریز خرد کنید.

    کمی سرکه رو با رب مخلوط کنید, کمی نمک و فلفل بزنید و با ادویه ها خوب مخلوط کنید و با هویج و گل کلم بپزید و بذارید تا خنک بشه.

    باقیمانه سرکه رو باز با رب و ادویه ها و نمک و فلفل مخلوط کنید و با سیب زمینی ترشی و کرفس بذارید تا کمی بپزه و باز بذارید تا سرد بشن.

    کلم برگها رو جداگانه با کمی آب بپزید و آبکش کنید.

    حالا توی ظرف مورد نظر, از مخلوط همه مواد بریزید و لا به لای اون سیر له شده و نمک و فلفل بریزید و درب ظرف رو ببندید. ‫میتونید مواد رو نپزید, در اون صورت زمان بیشتری لازمه تا ترشی قابل استفاده بشه.

    ■‬میتونید به مواد رب انار یا تمر هندی هم اضافه کنید.

    ■میتونید به مواد سبزی معطر مثل نعنا, گشنیز, مرزه, ترخون هم اضافه کنید.

    ■میزان تندی این دستور باید زیاد باشه. پس اگر با تندی مشکل ندارید, ترشی رو حسابی تند کنید.

    ■میزان ادویه ها رو میتونید زیاد و کم کنید.

    ■گلپر, سیاه دانه و تخم گشنیز رو در آسیاب پودر کنید

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان