خانه
405K

انواع ترشی

  • ۱۹:۲۶   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ترشی بامیه


    مواد لازم:

    بامیه

    سرکه سفید

    موسیر تازه

    سیر چند حبه کوچک

    آب جوشیده و نمک ( در صورت دلخواه )

    جعفری و ترخون تازه

    نعناء خشک یکی دو قاشق

    طرز تهیه :

    بامیه ها رو شسته و ساقه هاشون رو کوتاه می کنم . ( خیلی کم باید کوتاه بشه ، تا مایع لزجی که درونش هست ازش خارج نشه و ترشی حالت لیز پیدا نکنه )

    روی یک پارچه تمیز پهنشون می کنیم و صبر می کنیم تا آبشون چیده بشه .




    موسیر ها و سیرها رو هم خرد کرده و داخل یک شیشه ی تمیز و خشک بامیه ها رو ریخته و لا به لای اون سیرها و موسیرها و سبزیها رو و نعناء خشک رو می ریزیم و می چینیم .

    تا سر شیشه سرکه رو پر میکنیم و روش رو با سبزی می پوشونیم. درب ظرف رو محکم می بندیم و در صورت دلخواه می تونید درب شیشه رو با یک کیسه فریزر ببندید.



    ۲۰ روز بعد ترشی قابل مصرفه .

    نوش جان

    *** نکته ها ***

    اگر تردی بامیه رو دوست ندارید می تونید قبل از ریختن در شیشه بگذارید یک جوش بخوره ، در آبکش بریزید و بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزید.

    حتماْ موقع پاک کردن ، بامیه های زده دار و نصف شده رو جدا کنید .

    بعضی ها طعم تند سرکه رو دوست ندارن و با ترشی هاشون آب هم قاطی میکنند . یادتون باشه برای این ترشی از آب جوشیده و نمک کمتری استفاده کنید . حدود یک هشتم شیشه .

    می تونید موسیر و سیر و سبزی ها رو هم حذف کنید ولی پیشنهاد می کنم نعناء خشک به هیچ وجه حذف نشه .

    یک راه برای وقتی که ترشی لیز شد و آب ترشی لزج شد:

    آب ترشی رو کاملاْ دور بریزید و یک بار دیگه با سرکه پر کنید .
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان