خانه
403K

انواع ترشی

  • ۱۰:۵۴   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست

    طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می رسد.

    ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است.

    ترشی به را کنار انواع غذا ها می توان استفاده کرد.

     

    ترشی به, درست کردن ترشی به

    آماده سازی : ۱۰ دقیقه
    مناسب فصل : همه فصول

     

    مواد لازم :
    به ۱ کیلو گرم
    سرکه ترجیحا سرکه سیب ۱ لیتر
    نمک به میزان لازم

     

    طرز تهیه :

    من هم مربا و هم ترشى به را درست کردم.

    خیلى ترشى اش خوشمزه است و خیلى هم راحته و سریع می رسد.
    به ها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفتی وسط به را در می آوریم.

    روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شود، یک ساعت کافی است .
    سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه ( من از سرکه سیب استفاده میکنم ) مخلوط و روى به ها بریزید.
    و درب شیشه را محکم بسته و بگذارید دو هفته برسد.

    بعد کنار غذا و ترشى هاى دیگه نوش جان کنید.

     

    نکته تهیه ترشی به:

    این ترشى نیاز به هیچ ادویه و یا سبزى معطر ندارد از نظر من چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى اش بسیار خوش طعم است.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان