خانه
106K

انواع سالاد

  • ۱۲:۲۳   ۱۳۹۳/۳/۱۱
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست


    سالاد یونانی

     

    ● مواد لازم (برای ۴ نفر)

     

    خیار خردشده/ ۴ لیوان/ ۷۵ کالری

     

    گوجه فرنگی خردشده/ ۳ لیوان/ ۷۵ کالری

     

    زیتون سیاه/ ۳۶ عدد/ ۱۸۰ کالری

     

    پنیر خردشده/ ۲۰۰ گرم/ ۲۵۰ کالری

     

    شوید خردشده/ نصف لیوان/ ۱۵ کالری

     

    روغن زیتون/ ۴ قاشق غذاخوری/ ۱۸۰ کالری

     

    سرکه تازه و نمک/ به میزان دلخواه/ صفر

     

    در یک کاسه بزرگ، خیار و گوجه فرنگی خردشده را بریزید و به آن، زیتون ها را اضافه کنید. پنیرهای خردشده را نیز بیفزایید و با نمک، سرکه و روغن زیتون و البته شوید خردشده تازه، آن را مزه دار کنید. قبل از خوردن سالاد، به مدت نیم ساعت آن را در یخچال قرار داده و سپس به تنهایی یا به همراه غذا آن را سرو کنید.

     اصل این سالاد با روغن زیتون و سرکه سرو می شود که بهتر است از نوع بالزامیک باشد تا خاصیت اشتهاآوری این سالاد بیش از پیش افزایش پیدا کند. هرگز به این سالاد سس مایونز نزنید زیرا تهیه سالاد به این طریق نوعی ناآگاهی از چگونگی سرو این سالاد به حساب می آید. یونانی ها این سالاد را با نان سوخاری (البته آغشته به کمی روغن زیتون و گرم شده در فر) میل می کنند. شما هم می توانید این روش را امتحان کنید.


    انواع سالاد
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان