خانه
108K

انواع سالاد

  • ۰۲:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    سالاد لایه ای قالبی

    سالاد لایه ای قالبی & انواع سالاد


    مواد لازم برای لایه اول:
    کلم بنفش ساطوری دو سوم پیمانه
    سس مایونز یک و نیم قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم

    مواد لازم برای لایه دوم:
    سیب زمینی آبپز نگینی خرد شده ۱ پیمانه
    خیارشور نگینی خرد شده دو سوم پیمانه
    نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
    سس مایونز ۴ قاشق سوپخوری

    مواد لازم برای لایه سوم:
    شوید خرد شده ۶ قاشق سوپخوری

    مواد لازم برای لایه چهارم:
    هویج رنده شده یک و نیم پیمانه
    کنسور نخودفرنگی در صورت تمایل دو تا سه قاشق سوپخوری
    سس مایونز ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    برای لایه اول کلم رو ساطوری ریز کنید و با سس مایونز و نمک و فلفل و آبلیمو مخلوط کنید و کنار بذارید.
    برای لایه دوم سیب زمینی رو نگینی کنید و آب پز کنید و با خیارشور و نمک و فلفل و آبلیمو سس مایونز مخلوط کنید.
    توی یه ظرف دیگه هویج رنده شده و نخودفرنگی و سس و نمک و فلفل رو مخلوط کنید.
    حالا ظرف دلخواهتون رو بردارید و خیس کنید و یه کیسه فریزر رو با قیچی ببرید تا یه لایه بشه و توی ظرف بندازید و خوب به ظرف بچسبونید.
    حالا لایه لایه مواد رو بریزید و فشار بدید.
    اول لایه کلم بنفش, بعد لایه سیب زمینی و خیار شور, بعد شوید خرد شده رو فقط دور قالب بریزید و بعد هم لایه آخر و بذارید برای ۲ تا ۳ ساعت توی یخچال بمونه و بعد توی یه ظرف دیگه برگردونید و سرو کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان