۱۴:۳۰ ۱۳۹۲/۶/۶
سالاد کلم سفید الهه پز:
کلم رو به صورت خلال های خیلی نازکی برش میدیم ..چون کلم سفته هرچی این برش ها ظریفتر باشه بهتره
هویج رو هم با رنده درشت رنده میکنیم طوری که اندازه اش شبیه کلم ها مون بشه ..کشکش پلویی رو هم به اندازه دلخواهمون اضافه میکنیم....
بعد نمک و فلفل و کمی آبلیمو سس مایونز و البته کمی شکر رو با هم مخلوط میکنیم و روی سالاد میریزیم و میذاریم مواد چند ساعت در این سس استراحت کنن .....
مزه قالب این سالاد شیرینی هست ..چون کشمش و هویج داره و تو سس هم کمی شکر زدیم ...هرچی مواد بیشتر در سس استراحت کنن سالادتون خوشمزه تر میشه ....
این سالاد رو باید در ظرف در بسته و در یخچال نگه داشت تا بوی یخچال نگیره
یادتون باشه کلم رو خلال ریز کنین تا خوب مزه سس رو بگیره