خانه
107K

انواع سالاد

  • ۱۴:۳۰   ۱۳۹۲/۶/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    سالاد کلم سفید الهه پز:

    کلم رو به صورت خلال های خیلی نازکی برش میدیم ..چون کلم سفته هرچی این برش ها ظریفتر باشه بهتره
    هویج رو هم با رنده درشت رنده میکنیم طوری که اندازه اش شبیه کلم ها مون بشه ..کشکش پلویی رو هم به اندازه دلخواهمون اضافه میکنیم....
    بعد نمک و فلفل و کمی آبلیمو سس مایونز و البته کمی شکر رو با هم مخلوط میکنیم و روی سالاد میریزیم و میذاریم مواد چند ساعت در این سس استراحت کنن .....
    مزه قالب این سالاد شیرینی هست ..چون کشمش و هویج داره و تو سس هم کمی شکر زدیم ...هرچی مواد بیشتر در سس استراحت کنن سالادتون خوشمزه تر میشه ....
    این سالاد رو باید در ظرف در بسته و در یخچال نگه داشت تا بوی یخچال نگیره

    یادتون باشه کلم رو خلال ریز کنین تا خوب مزه سس رو بگیره
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان