خانه
107K

انواع سالاد

  • ۰۱:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دستور طبخ سوپ رشته و مرغ

    مواد مورد نیاز:

        ۶ فنجان آب مرغ

        ران مرغ بدون پوست و استخوان

        ۱ فنجان کرفس خورد شده

        ۱ فنجان پیاز خرد شده

        ۱ فنجان هویج کوچک نصف شده

        ۱ عدد شقاقل ( هویج وحشی) خرد شده و پوست گرفته شده

        ۱ قاشق سوپخوری سیر خرد شده

        ۱ عدد برگبو خشک شده

        ۰.۲۵ قاشق سوپخوری فلفل خشک شده

        ۲ فنجان رشته

        ۰.۲۵ فنجان شوید تازه خشک شده

     

    دستور تهیه:

    ۱. آب مرغ، ران مرغ، کرفس، پیاز، هویج، سیر، فلفل، شقاقل و برگبو را داخل ماهیتابه بزرگی می‌ریزیم و در آن را می‌بندیم تا به جوش بیاید. پایه اجاق را کم می‌کنیم و می‌گذاریم بمدت ۲۵ دقیقه بپزد. مرغ و سبزیجات باید کاملا پخته شوند.

    ۲. برگبو را از ماهیتابه خارج می‌کنیم و دور می‌اندازیم. مرغ را به ظرف دیگری منتقل می‌کنیم تا به آرامی سرد شود. رشته را به سوپ اضافه می‌کنیم و می گذاریم ۱۰ دقیقه با مواد بجوشد.

    ۳. در فاصله‌ای که رشته در حال پختن شدن با سوپ است، ران مرغ را با دست یا چنگال ریز ریز کرده، سپس آن را همراه با شوید به سوپ اضافه می‌کنیم.

    🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲

    انواع سالاد
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان