سالاد اسفناج
براى تهيه اين سالاد خوشمزه ومغذى به مواد اوليه خيلى زيادى نياز نداريد . كافيه يه كم اسفناج تازه و وجوان ومقدارى مغز تخمه آفتابگردان ويكى دو نوع از ميوه فصل داشته باشيد .
اسفناجهاى كوچك را انتخاب كنيد و در ظرف قرار دهيد تكه هاى خرد شده ميوه را روى انها قرار دهيد ومغز ها را روى سالاد بپاشيد . و در انتها سس انار را روى سالاد بريزيد و سالاد را سرو كنيد .
🌺🌺🌺@ashpazima
براى تهيه سس انار تصف پيمانه رب انار را با ١/٣ پيمانه ارده شيرين نشده خوب مخلوط كنيد . ٣ ق غ سركه بالزاميك و آب يك عدد ليمو ترش تازه و ٣ ق غ روغن كنجد را هم به سس اضافه كنيد . اگر سس خيلى غليظ بود ميتوانيد يكى دو قاشق اب به ان اضافه كنيد .
نوش جان