خانه
12.8K

طرز تهیه کیمچی غذای کره ای

  • ۱۹:۰۲   ۱۳۹۲/۶/۱۲
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     مواد اولیه:

    کاهو کره ای (این نوع کاهو چند سالی بیشتر نیست که وارد ایران شده و علت اون هم کمبود کاهو بوده که از کشور های چین و کره و ... وارد ایران شده)

    آرد برنج شیرین (من از آرد برنچ ساده استفاده کردم)

    شکر

    آب

    سیر

    زنجفیل

    پیاز

    سس ماهی (میتونید به جای سس ماهی از سس سویا استفاده کنید)

    اختاپوس (میتونید اینو کلا حذف کنید فقط نوشتم تا بدونید)

    پیازچه

    هویج

    ترب

    طرز تهیه:

    ۱. کاهو ها رو مطابق شکل  کات میکنید و وسط کاهو رو در میارید

    ۲. کاهو ها رو توی یک ظرف بزرگ که از آب سرد پر شده میریزید و روش نمک میپاشید و برای این مقدار کاهو که توی عکس میبینید ۱ لیوان نمک بسه

    ۳.هر ۳۰ دقیقه هم کاهو ها رو زیر و رو میکنید و بعد از حدود ۵/۱ ساعت کاهو ها رو از آب نمک در میارید و حدود ۳ بار با آب سرد میشورید تا  تمیز بشه.




    تهیه مایع کیمچی

    مرحله بعدی مربوط به تهیه مواد مایع کاهو هاست

    ۳.۱ لیوان آب + نصف لیوان آرد برنج (آب سرد باشه تا آرد برنج ها گوله نشه) با هم قاطی میکنیم و میزاریم روی حرارت تا  بجوشه و حباب بزنه (حدود ۵ دقیقه)

    ۲. ۱/۴ لیوان شکر رو توی آرد برنج میریزیم  و هم میزنیم تا کاملا قطی بشه و بعد میزاریم کنار تا سرد بشه




    تهیه مواد طمع دهنده ی کیمچی

    مرحله بعدی مربوط به تهیه مواد طمع دهنده ی کاهو هاست

    ۱.یکی یکی مواد رو اظافه میکنیم(میتونید برای راحتی خودتون مواد زیر رو توی مخلوط کن بریزیدتا به راحتی به هم مخلوط بشن)

    ۲. ۱ لیوان سس ماهی (سس سویا)

      ۱ لیوان سیر خرد شده

    ۱تا ۲ قاشق غذا خوری زنجفیل

    ۱ لیوان پیاز

     

    . مواد مخلوط شده رو با مایع آرد برنجی که از قبل گذاشته بودیم سرد بشه مخلوط می کنیم و

     ۲/۵ لیوان فلفل قرمز (بستگی به خودتون داره که تند دوست داشته باشید یا نه) رو بهش اضافه میکنیم

     


    ۳.در این مرحله میتونید (اگه تمایل دارید!! اختاپوس اضافه کنید)


    ۴.پیاز چه ,ترب و هویج  رو مطابق شکل کات میکنید و با مواد دیگه مخلوط میکنیم


    ۵. کاهو ها رو  با مواد مخلوط  میکنیم ( اگه ظرفتون کوچیکه یکی یکی ) تا کاملا به خورد کاهو ها بره.


    ۶. کیمچی حاضره میتونید همونجا بخورید یا بزارید کنار تا  جا بیوفته و بعد بخورید


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان