خانه
11.1K

روش تهیه شکلات تزیینی

  • ۱۰:۳۲   ۱۳۹۲/۶/۱۹
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست

    مواد لازم:
    شکلات تخته ای سیاه و سفید،(شکلات ما، پارمیدا، آی سودا، سکه ای، چیپسی، پوراتوس)
    ابزار لازم:
    بالت، چاقو، تلق(از فروشگاه لوازم تحریر تهیه کنید) نوار چسب، شانه قنادی
    ابتدا شکلات ها رو تکه تکه کرده در دو ظرف فلزی جداگانه ریخته روی بخار آب جوش قرار دهید
    بعد از اینکه شکلات ها را ذوب کردید بخوبی هم بزنید تا گوله ای در شکلات نباشد
    1 کمی از شکلات سفید را روی ورق تلق ریخته با ابزار بالت یکدست و منظم روی سطح پخش نمایید
    2 ابزار شانه را برداشته بصورت عمودی از بالا به سمت پایین با فشار بکشید
    3 بعد از چند دقیقه که شکلات سفید سفت شد مقداری از شکلات سیاه را روی سطح بریزید و مجددا با بالت همه سطح را پر کنید
    4 وقتی شکلات کمی سفت شد مانند عکس با چاقو به آرامی خطوط را مشخص کنید
    5 مانند عکس بطور مورب ورق تلق را رول کنید از نوار چسب برای ماندن شکلات در این حالت استفاده کنید و شکلات را در فریزر بمدت 1 ساعت نگهدارید
    6 چسب را باز کنید به آرامی ورق تلق با از شکلات جدا کنید و بلافاصله برای تزیین استفاده نمایید...

     

    ویرایش شده توسط سنا در تاریخ ۱۹/۶/۱۳۹۲   ۱۰:۳۹
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان