خانه
4.67K

سپــــــــــــــــــــــــاس

  • ۱۲:۲۲   ۱۳۹۲/۶/۲۵
    avatar
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
     
    هدف ما ارتقاء کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان است. تلفکس :22903647_021- الی 50


    موسسه سپــــــــــــــــــــــــاس


           
    غزال چگینی

    غزال چگینی بنیانگزار موسسه سپاس است که در زمینه ارتقای کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان، بهبودیافته های این بیماری و خانواده هایشان فعالیت می کند. غزال از نوجوانی داوطلب موسسه خیریه محک بود و برای ایجاد بخش روابط بین الملل محک تلاش بسیاری کرد. ولی زمانیکه در 17 سالگی خود به سرطان مبتلا شد، نگاهش به داستان سرطان متفاوت گردید. او سالها در نقاط مختلف دنیا به دنبال بهترین مدل ارائه خدمات به بیماران مبتلا به سرطان گشت و زمانیکه در 27 سالگی مجددا درگیر درمان سرطان بود، با تعداد
    دیگری از افرادی که از نزدیک با سرطان درگیر یا از فعالان اجتماعی در ایران بودند، موسسه سپند اسایش پارس ( سپاس) را تاسیس نمود. سپاس تنها فعالیت انساندوستانه غزال نبود. او در صندوق جمعیت سازمان ملل دستیار پروژه های حوزه زنان بود و در جهت ارتقای شرایط زنان در ایران فعالیتهای ارزشمندی از خود به یادگار گذاشته است. همچنین در فعالیتهای متفاوتی از سایر موسسات موثر اجتماعی حمایت نموده یا دانش و توانمندی خود را در اختیار آنها قرار داده است.

    غزال در سپاس تلاش نمود تا نگاه اجتماعی به سرطان را تغییر دهد و سرطان را از یک بیماری عقوبتی که سرنوشت محتومی را برای مبتلا به آن به همراه می آورد، به یک بیماری درمان پذیر و قابل زندگی با آن تبدیل کند. او حتی به کلماتی که در این حوزه به کار می رفت حساس بود و تلاش می کرد با تاثیر بر داوطلبین موسسات فعال در این حوزه، کرامت بیمار و خانواده او را حفظ کرده و در ضمن، حق برخورداری از خدمات درمانی همه جانبه (جسمی،روانی، اجتماعی، معنوی) را برای بیماران قابل دسترس نماید. سپاس از اولین روزهای فعالیت خود نگاه استراتژیک را به جای فعالیتهای هیجانی برگزید و سعی نمود به اهرمی مردم نهاد برای تغییر شرایط سرطان در ایران تبدیل شود و این همه از درایت و ژرف اندیشی غزال بود.

    در کنار تمام فعالیتهای اجتماعیش، او عاشق فرهنگ و هنر و انسانها بود. نقاشی می کشید و دنیای زیبای نقاشیهایش امید و گرمی را به ارمغان می آورد. دوستان زیادی داشت که به گونه ای بر زندگی هر یک از آنها تاثیر گذاشته است و شاید هر یک از دوستانش غزال را صمیمی ترین دوست خود می دانند. عاشق مطالعه بود و اولین نفری بود که فیلمهای مطرح را نقد می کرد یا موسیقی های خوب را می شنید. او زندگی را می شناخت و هنر زندگی کردن را به بسیاری از انسانها آموخت.

    غزال چگینی در 19 شهریور 1389 در شرایطی که بارها بر خلاف پیش بینی های پزشکی زندگی را انتخاب نموده بود، تصمیم به ترک کالبد دنیایی خود گرفت.
    امروز نگاه او به انسان منشا اقدامات ارزشمندی در حوزه سرطان است.

    روحش شاد و یادش گرامی.


    ویرایش شده توسط پرستو ♥ در تاریخ ۲۵/۶/۱۳۹۲   ۱۲:۳۹
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان