خانه
8.15K

سالاد بادمجان تنوری با انار و گردو

  • ۱۰:۱۲   ۱۳۹۲/۶/۳۱
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    بادمجانها را حلقه ای برش داده و کمی نمک بزنید. روی فویل قرار داده و با کمی روغن زیتون داخل فر قرار دهید تا تنوری شوند. با انار و گردوی خرد شده و پستو جعفری و سس مایونز سرو کنید.
     برای تهیه پستو، ۱ پیمانه جعفری را با ۲ قاشق آبلیمو، ۳ قاشق روغن زیتون و کمی دانه کاج و یا گردو در مخلوط کن ریخته تا پوره شود.

     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان