خوراك كشك و بادمجان
خوراك كشك و بادمجان هم جزء غذاهاى خوشمزه و خوش خوراك است كه تقريبا در تمام شهرهاى ايران طبخ ميشود . روشهاى مختلفى براى تهيه اين غذا وجود دارد كه من روش بادمجان كبابى را بيشتر از ديگر روشها ميپسندم چون در عين حال كه با سرخ نكردن بادمجان از مقدار چربى و ووغن اين غذا كاسته ميشود ، بوى عطر بادمجان كبابى هم غذا را دلنشين تر و مطبوع تر ميكند .
براى تهيه كشك و بادمجان ابتدا بادمجانها را روى ذغال و يا شعله مستقيم اجاق گاز كبابى كنيد سپس براى راحتتر جدا كردن پوست آنها را داخل يك كيسه نايلون قرار دهيد و به راحتى پوست بادمجانها را جدا كنيد .
بادمجانهاى كبابى پوست كنده را با كارد ساطورى كنيد و در تابه اى با كمى آب و نمك و فلفل و زردچوبه بپزيد تا كاملا نرم شود سپس كشك و پياز داغ و نعنا داغ را به آن اضافه كنيد و بعد از چند جوش حرارت را خاموش كنيد
كشك و بادمجان را در ظرف مورد نظر بكشيد و روى آنرا با پياز داغ و نعنا داغ و كشك تزئين كنيد .
براى تهيه نعنا داغ كافيست چند قاشق روغن در تابه كوچكى بريزيد و روى حرارت قرار دهيد هنگامى كه ووغن داغ شد نعناى خشك ساييده شده را داخل تابه بريزيد و بعد از يكى دو بار هم زدن ( كمتر از يك دقيقه ) از روى حرارت برداريد و اجازه ندهيد نعنا تيره رنگ شود و بسوزد.
نوش جان