خانه
434K

انواع غذا با بادمجان

  • ۰۰:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    #کال_کباب بادمجان

    مواد لازم :

        2 عدد بادمجان بزرگ

        5 ق س گردوی آسیاب شده

        1 ق چ سر پر گلپر

        2 ق س رب انار ملس

        4 ق س آب انار

        2 جبه سیر رنده شده

        به میزان لازم نمک و فلفل

    طرز تهیه:

     1. ابتدا بادمجان ها را روی حرارت ملایم بگذارید تا آهسته آهسته کباب شود. بادمجان ها را مرتب برگردانید تا همه جای آنها کاملا کباب شود. وقتی تمام قسمت بادمجان ها کباب شد، آنها را داخل آب سرد قرار دهید، سپس آهسته آهسته با دست پوست شان را جدا کنید.

    ۲٫ بادمجان های کبابی را داخل مخلوط کن یا ظرف غذا ساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا کاملا خرد و له شوند، سپس آن را داخل کاسه ای بریزید و کنار بگذارید.

    ۳٫  اگر گردوی شما کمی طعم دارد، آن را داخل یک تابه خالی به مدت ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید. در یک کاسه مناسب بادمجان له شده را همراه با گردو بریزید و مخلوط کنید، سپس رب انار را همراه با آب انار اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند.

    ۴٫  حال باید گلپر، سیر رنده شده، نمک و فلفل را هم به مواد اضافه کرده و خوب باهم مخلوط کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد کاملا طعم دار شود.

    ۵٫  بعد از زمان ذکرشده کاسه را از یخچال درآورید و آن را همراه با برنج یا نان سرو کنید.

    انواع غذا با بادمجان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان