خانه
434K

انواع غذا با بادمجان

  • ۱۲:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    طرز تهیه کشک وبادمجان

    اول بادمجونهارو شسته بعد پوست بگیرید و حلقه حلقه برش بزنید و داخل یه ظرف آب و نمک قرار بدید تا تلخیش گرفته شه(بادمجون دلمه ای به نظر من بهتره) بعد آبکشی کنید و وقتی آبش کاملا گرفته شد سرخشون کنید و روی دستمال حوله ای یه بار مصرف بذارید تا روغن اضافش گرفته شه ، وقتی همه ی بادمجونا سرخ شد با گوشتکوب کاملا بکوبید تا بافتشون از هم جدا شه ،نمک و فلفلو هم تو این مرحله اضافه کنید . داخل ماهیتابه نصف قاشق غذاخوری روغن بریزید و یه قاشق چایخوری زردچوبه رو کمی تفت بدید و بعد بادمجونهارو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ،نیمی از  کشک و نعنا داغ و سیر داغ رو هم اضافه بکنید و کاملا هم بزنید تا مواد به خورد بادمجونا بره،داخل ظرف سرو بریزید و با کشک و نعنا داغ و سیر داغ  تزیین کنید. 

    برای نعنا داغ روغن رو میذاریم داغ که شد نعنا رو اضافه میکنیم و سریع از روی حرارت برمیداریم تا سیاه نشه.

    انواع غذا با بادمجان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان