خانه
434K

انواع غذا با بادمجان

  • ۱۶:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    بادمجان_شکم_پر️
    بادمجانها را شسته و پوست گرفته و درسته سرخ میکنیم و کنار میگذاریم تا از حرارت بیفتد، پیاز و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای و چاشنی را با گوجه رنده شده و رب گوجه تفت میدهیم و بذارید روغن بندازه.
    توی تابه در دار بزرگ پیاز سرخ شده و رب گوجه و نمک و فلفل را تفت میدهیم و یک لیوان آب میریزیم میذاریم سس غذا قوام بیاد.
    بادمجانها را یکی یکی با کارد کره خوری برش طولی میدهیم و با دست برش را باز میکنیم و چند قاشق از مایه گوشتی درون بادمجان میگذاریم و بادمجانها را یکی یکی درون سس میگذاریم و در تابه را میبندیم تا سس به خورد بادمجانها برود و پنج دقیقه آخر غذا پنیر روی بادمجانها میگذاریم.
    من این غذا را کنار پلو درست میکنم.
    نوش جان کنید و لذت ببرید... .️

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان