خانه
434K

انواع غذا با بادمجان

  • ۱۷:۳۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    املت_بادمجان_بدون_روغن_(رژیمی)  

    مواد لازم برای۲ نفر

    زعفران آب کرده   ۱ قاشق غذا خوری

    تخم مرغ   ۳ عدد

    بادمجان (درشت)  ۲ عدد

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا بادمجانها را شسته و روی گاز یا داخل فر كاملا كباب كنید تا پوست آنها بسوزد.سپس آنها را زیر شیر آب سرد گرفته و پوستشان را كاملا بردارید تا فقط بادمجان باقی بماند . 

    ۲- بادمجان را داخل ظرف نسوزی قرار داده و از قسمت سر در دست بگیرید و بدنه آن را با چنگال كاملا باز كنید. 

    ۳- تابه ای را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند و بعد به آن نمك،فلفل،زعفران و ادویه دلخواه را اضافه كنید .

    ۴- سپس تخم مرغها را روی بادمجانها بریزید و آن را به مدت 10 دقیقه داخل فری كه از قبل گرم شده است قرار دهید. 

    سایر نکات

    1)در صورت تمایل مقداری پنیر فتا هم روی تخم مرغ ها بدهید. 

    2)میتوانید از آبلیمو یا رب گوجه فرنگی هم داخل تخم مرغها استفاده كنید. 

    3)در صورتی كه دسترسی به فر ندارید بادمجان را روی شعله گاز حاضر كنید و روی ظرف دمكنی قرار دهید تا روی آن هم كاملا بپزد.

    4)در صورت تمایل مقداری گوجه فرنگی را كبابی كرده و داخل بادمجان بگذارید و بعد رویش تخم مرغ بریزید

    انواع غذا با بادمجان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان