خانه
434K

انواع غذا با بادمجان

  • ۱۸:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19775 |39377 پست

    كوفته بادمجان

    مواد لازم :

    بادنجان : دو عدد

    جعفری : ربع لیوان

    تخم مرغ : یك عدد

    آرد سوخاری : ربع لیوان

    پارمزان : یك چهارم لیوان

    اورگانو یا آویشن : 1 ق چ

    پودر پیاز : ربع ق چ

    فلفل قرمز : مقداری

    آب لیمو : 2 ق غ

    برای فیلینگ :

    گردو : نصف لیوان

    پنیر چدار : 100 گرم

    برای كاور :

    آرد : 2 ق غ

    تخم مرغ : 1 عدد

    آرد سوخاری : 2 ق غ 

    طرز تهیه :

    پنیر چدار رو رنده میكنیم

    گردو ها و چدار  رو توی بلندر میریزیم و بلند میكنیم

    اگر چدار ندارید یا با شوریش مشكل دارید از پنیرهای دیگه مثل گودا استفاده كنید

    بادنجانها رو حلقه می كنیم

    نمك میزنیم و توی آبكش به مدت نیم ساعت قرار  میدیم تا آب بندازه و تلخیش از بین بره

    با دستمال كاغذی آشپزخونه بادنجانها رو خشك می كنیم

    توی سینی فر قرار داده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار میدیم تا كبابی شن

    بادنجانها و جعفری و آرد سوخاری و پارمزان و اورگانو و پودر پیاز و فلفل قرمز و یك عدد تخم مرغ و آب لیمو رو توی بلندر میریزیم.

    چند تا پالس میزنیم تا مخلوط شن

    ولی نه زیاد كه كاملا له شه یعنی تیكه های كوچیك بادنجان باید دیده شه. 

    دستهامون رو خیس میكنیم

    اندازه یك گردوی درشت از خمیر بادنجان برمیداریم و كف دست پهن میكنیم

    مقداری از مخلوط پنیر و گردو رو روش قرار میدیم

    به همون اندازه از خمیر بادنجون روش میذاریم و  با انگشتان خیس خوب درزهاش رو میگیریم و كف دست میغلتونیم . طوری كه فیلینگ كاملا با مخلوط بادنجون پوشونده بشه

    نكته : 

    كمك میشه اگر دستمون رو مرتب خیس كنیم و اینكار مانع از چسبیدن مواد به دستهامون میشه

    سه تا كاسه رو جلو رومون میذاریم. توی یكی آرد دومی تخم مرغ و سومی آرد سوخاری

    تخم مرغ رو با چنگال كمی هم میزنیم تا باز شه

    گلوله های كوفته رو توی كاسه آرد میندازیم و كاسه رو میچرخونیم تا كل سطح كوفته با آرد پوشونده شه

    حالا كوفته رو توی تخم  مرغ میندازیم و با چنگال توی كاسه تكونش میدیم تا كل سطحش به تخم مرغ آغشته شه

    كوفته رو توی كاسه آرد سوخاری میندازیم

     كاسه رو میچرخونیم تا كوفته با آرد سوخاری كاور شه

    دونه دونه كوفته ها رو توی حمام روغن سرخ كرده و روی دستمال كاغذی آشپزخونه قرار میدیم تا روغن اضافیش گرفته شه

    حرارت روغن نباید زیاد باشه تا كوفته ها فرصت داشته باشن كه مغزپخت شن . اگر حرارت خیلی بالا باشه كاور كوفته ها سریع طلایی میشه بدون اینكه خوب بپزه پس حرارت رو تنظیم كنید.

    در صورتی كه با شوری پنیر میونه خوبی ندارید میتونید پارمزان رو كم كنید و به جای چدار از پنیر خامه ای یا پنیر پیتزا استفاده كنید

    میتونید با نون یا برنج یا پاستا سرو كنيد

    انواع غذا با بادمجان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان