خانه
434K

انواع غذا با بادمجان

  • ۱۴:۴۶   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    💠  براسچتا با بادمجان 

    👈  مواد لازم برای 10 تکه

    🔸 ده تکه نان تست یا نان باگت 🍞

    🔸 دو عدد بادمجان متوسط 🍆

    🔸 یک قاشق مربا خوری آبلیمو 🍋 

    🔸 یک عدد پیاز قرمز

    🔸 دو عدد گوجه فرنگی متوسط 🍅

    🔸 نصف فنجان روغن زیتون

    🔸 یک چهارم دسته ریحان 

    🔸 سه حبه سیر

    🔸 نصف قاشق چایخوری نمک 

    🌟  طرز تهیه:

    1⃣ابتدا بادمجان ها را شسته و خشک کنید و توسط چاقو چند سوراخ بر رویشان ایجاد کنید؛ در سینی فر گذاشته و یا بر روی اجاق تا رنگ روی بادمجان ها کمی سرخ شود؛ کبابی یه اصطلاح تنوری کنید.

    2⃣ از فر درآورده و وقتی کمی سرد شد؛ پوستشان را جدا کنید و نگینی خرد کنید و برای اینکه سیاه نشوند؛ با آبلیمو کمی ورز داده و کناری بگذارید.

    3⃣ گوجه فرنگی ها را نیز نگینی خرد کنید؛ پیاز قرمز را نیز ریز ریز خرد کرده و برگ ریحان ها را نیز ریز خرد کنید و نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون را نیز اضافه کرده و در کاسه ای هم بزنید.

    4⃣ دو عدد از سیر ها را رنده کنید و با بادمجان ها مخلوط کرده و این مخلوط را به مواد کاسه اضافه کنید.

    5⃣ تکه نان ها را نیز میتوانید در فر یا تابه کمی سرخ کرده و یک حبه سیر باقی مانده را از وسط نصف کرده بر روی نان ها بکشید و مزه دار کنید.

    6⃣ نان ها را در ظرف مورد نظر گذاشته و از مخلوط کاسه بر روی نان ها ریخته و برای عزیزانتون سرو کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان