خانه
434K

انواع غذا با بادمجان

  • ۱۳:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    حليم بادمجون

    نيم كيلو گوشت سردست-2تا پياز خرد كرده-2پيمانه عدس يا نخود-نمك و فلفل-6تا بادمجون متوسط-4ق روغن نباتي-2پيمانه كشك ساييد
    پياز داغ رو درست كنيد و بعد گوشت رو توش تفت بديد.4پيمانه آب رو بهمراه عدس نمك و فلفل را به اون اضافه كنيد.آب كه جوش اومد كف گوشت رو بگيريد و درجه حرارت رو كم كنيد و در قابلمه رو ببنديد و بزاريد يك ساعت و نيم روي حرارت ملايم بمونه تا گوشت كاملا پخته بشه و هرچند وقت يكبار بهش سربزنيد تا آبش تموم نشه.بعد از پختن گوشت استخوناشو در بياريد.بادمجونا رو پوست بكنيد و از درازا 4قسمت كنيد.در يك كاسه پر از آب دو ق مربا خوري نمك بريزيد و بادمجونارو بندازيد توش بزاريد 20دقيقه توش بمونه تا تلخيش گرفته بشه بعد اونارو با آب سرد بشوريد و آبكشي كنيد و خشك كنيد.بعد بادمجونارو طوري سرخ كنيد كه طلايي بشن و اونارو به بقيه مواد اضافه كنيد و در قابلمه رو بزاريد .45 دقيقه بزاريد بپزن(روي حرارت ملايم)با كفگير بادمجون و عدس و گوشت را از آب جدا كنيد و در كاسه اي بريزيد و بكوبيد و اونارو دوباره به قابلمه برگردونيد.يه ربع حرارت بديد تا حليم كش بياد.مرتب هم بزنيد تا ته نگيره.بعد پياز و سير و زردجوبه رو تو يه تابه تفت بديد و بهمراه پودر نعنا خشك كه يه كم توش تفت داديد به حليم اضافه كنيد و هم بزنيد.بعد كشك و نمك و فلفل بزنيد
    يه غذاي سنتي خوشمزه ميشه كه ميتونيد به غذاهايي كه براي مهموناي رسمي تون درست ميكنيد اين غذا رو هم اضافه كنيد
    نوش جونتون

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان