خانه
434K

انواع غذا با بادمجان

  • ۱۸:۴۰   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

    کیک کشک و بادمجان

    ✍مواد اولیه :

    نان تست به اندازه کافی

    بادمجان سرخ شده 4الی 5 عدد

    کشک 1 شیشه کوچک

    پیاز سرخ شده 2 ق غ

    نعنا داغ برای تزیین

    ماست 3 ق غ

    گردوی خرد شده به مقدار لازم

    سیر سرخ شده 1 عدد بزرگ

    🍜طرز تهیه:

    بادمجان های سرخ شده را خوب له می کنیم.

    سیر داغ و پیاز داغ و 3 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را با هم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک می ریزیم و هم می زنیم.

    1 ردیف نان تست کف ظرف مورد نظر می چینیم.

    یک مقدار از کشک و بادمجان روی نانها میریزیم و خوب صاف می کنیم تا به نانها بچسبند.

    1 ردیف دیگه نان تست روی کشک بادمجان چیده و این کار را هرچقدر که مواد داریم انجام می دهیم.

    روی ردیف آخر فقط نان می گذاریم و ماست و کشک را با هم قاطی و اطراف و روی آن را می پوشانیم.

    کیک کشک و بادمجان را با گردو خرد شده و نعنا داغ تزیین میکنیم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان