خانه
434K

انواع غذا با بادمجان

  • ۱۵:۰۹   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

    بادمجان حصیری

    چي لازم دارم:

    بادمجان بلند و درشت 3 عدد

    گوشت گوسفندي چرخکرده 200 گرم

    نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

    فلفل دلمه اي 1 عدد

    رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري

    زعفران آب کرده به ميزان دلخواه

    روغن 1 قاشق غذاخوري

    چطوري درست کنم:

    ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و به آنها نمک مي زنيم. سپس بادمجان ها را به صورت ورقه ورقه کرده و روي حرارت ملايم کمي سرخ مي کنيم تا طلايي شوند. آنگاه براي خوشرنگ شدن، بادمجان ها را با قلمو به زعفران آب کرده آغشته مي کنيم. گوشت چرخ کرده گوسفندي را همراه با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کرده و به مدت 15 دقيقه روي حرارت ملايم تفت مي دهيم تا کمي پخته شود. سپس بادمجان ها را دوتا دوتا به صورت بعلاوه روي هم قرار داده و يک قطعه فلفل دلمه اي و بعد مقداري گوشت چرخ کرده روي آن مي ريزيم. حالا آن را بسته و با خلال دندان مي بنديم تا مواد از آن بيرون نريزد. اکنون رب گوجه فرنگي را با کمي آب، روغن، زردچوبه و نمک مخلوط مي کنيم و روي آن مي ريزيم. سپس در ظرف را گذاشته و به مدت 15 دقيقه روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. بعد از آماده شدن مي توانيم روي خلال ها گوجه فرنگي ريز يا هويج قالب زده قرار دهيم تا غذايمان زيباتر به نظر بياي

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان