خانه
434K

انواع غذا با بادمجان

  • ۰۹:۱۶   ۱۳۹۲/۷/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    من زیاد در مورد کشک و بادمجون تابع عدد و مقدار نیستم

    بادمجون ها رو پوست کندم و یک ساعت تو آب نمک غلیظ گذاشتم تا تلخی اونا گرفته بشه .... بعد که خشکشون کردم سرخشون کردم .... بعد از سرخ شدن توی یه ماهیتابه ریختم و با کمی آب گذاشتم یه کمی بپزه تا نرم بشه ...
    یه عـــــــــــــــــــالمه پیاز داغ خوشگل درست کردم ...نصفش رو توی بادمجون ریختم و بعد تا جان در بدن داشتم بادمجونا رو کوبیدم . وقتی مطمئن شدم پدر بادمجونا در اومده دوباره روی گاز گذاشتم و بهش کشک اضافه کردم و نمک و فلفلش رو اندازه کردم ... نعنا داغ درست کردم و کمی از اونم توی کشک و بادمجونم ریختم
    بعد هم تزیینش کردم ....
    من برا تزیین از پیاز داغ و کشک زعفرونی و سفید گردو و نعنا داغ استفاده کردم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان