خانه
433K

انواع غذا با بادمجان

  • ۱۰:۰۵   ۱۳۹۲/۷/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اینم شام دو سه شب پیش ما :

    بادمجون ها رو راه راه پوست کندم ....(امان از این قرتی بازی) و قسمت بالاش هم جدا نکردم تا فرم بادمجون از هم نپاشه از طول روی بادمجون یه شکاف ایجاد کردم در حدی که بادمجون دو قسمت نشه و فقط شکمش باز شه
    بعد بادمجونهام رو با حرارت کم سرخ کردم ...

    بعد بادمجونام رو روی حوله کاغذی گذاشتم تا روغن اضافه اش بره و بعد برای صرفه جویی در مصرف روغن و کاهش هزینه ها زندگی ....تو همون تابه پیاز داغ درست کردم و بهش زردچوبه زدم و گوشت چرخ کرده ام رو هم توش تفت دادم ..بهش دو قاشق غذاخوری رب زدم و نمک و فلفل و البته من بهش آویشنم زدم
    کمی زعفرون دم کردم هم توش ریختم . گذاشتم آبش کشیده بشه
    بعد توی ظرف پیرکسم بادمجونام رو چیدم و شکمشون رو با گوشت پر کردم ..
    کمی رب و زعفرون دم کرده و نمک و فلفل رو تو یه لیوان آب حل کردم و روی بادمجونام و توی ظرف مثل سس ریختم ..در ظرف پیرکسم رو با فویل ضخیم پوشوندم و یک ربع تا بیست دقیقه با حرارت کم پختم
    میشه با پلو یا نون اینو خورد
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان