۱۱:۲۰ ۱۳۹۲/۸/۷
سنا جان بنظر من برای غذا های ایرانی حتما باید وقت کافی گذاشت تا کاملا جا بیفتن. برای فسنجون من کمی گردو رو تفت میدم با پیاز داغ و آب اضافه میکنم. کمی که گذشت و رنگ خورش تغییر کرد رب انار رو میزنم و باز هم زمان میدم تا جائیکه غلظت خورش به دلخواهم برسه.
بعضی ها میگن کدو یا سیب رنده میکنن تا غلظت خورش رو بهتر کنه. من تا حالا استفاده نکردم ولی خوردم و طعمش تغییری نکرده بود.
اگر هم میخوای روغن بیفته آب سرد داخل خورشت ولی از اطراف و دیواره بریز.
قلیه ماهی هم جدا توی پست دیگه خواهم گفت.