خانه
66.9K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۱:۲۰   ۱۳۹۲/۸/۷
    avatar
    کاربر جديد|6 |66 پست
    سنا جان بنظر من برای غذا های ایرانی حتما باید وقت کافی گذاشت تا کاملا جا بیفتن. برای فسنجون من کمی گردو رو تفت میدم با پیاز داغ و آب اضافه میکنم. کمی که گذشت و رنگ خورش تغییر کرد رب انار رو میزنم و باز هم زمان میدم تا جائیکه غلظت خورش به دلخواهم برسه.
    بعضی ها میگن کدو یا سیب رنده میکنن تا غلظت خورش رو بهتر کنه. من تا حالا استفاده نکردم ولی خوردم و طعمش تغییری نکرده بود.

    اگر هم میخوای روغن بیفته آب سرد داخل خورشت ولی از اطراف و دیواره بریز.

    قلیه ماهی هم جدا توی پست دیگه خواهم گفت.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان