خانه
53.9K

شب یلدا - شب چله

  • ۰۹:۳۵   ۱۳۹۲/۹/۱۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     دسر نارگيلي :
    نشاسته ذرت : ٢ قاشق غذاخوري
    شير : ٢ پيمانه
    شكر : ٤ قاشق غذاخوري
    پودر نارگيل : ١/٢ پيمانه
    وانيل : كمي
    بيسكويت سبوس دار : ١٠٠ گرم

     ( من از نصف بسته بيسكويت ساقه طلايي استفاده كردم ) نشاسته ، شير، شكر و پودر نارگيل رو با هم مخلوط مي كنيم و روي حرارت مي پزيم تا به غلظت فرني برسه ، وقتي ظرف رو از روي حرارت برداشتيم ، وانيل رو اضافه مي كنيم ، من معمولا وانيل رو در انتهاي پخت دسر يا پودينگ ها اضافه مي كنم تا عطرش از بين نره.... بيسكويت هارو با دست يا آسياب پودر مي كنيم ، من با دست اينكارو كردم كه خيلي پودري نشه .... نصف بيسكويت هارو كف ظرف مورد نظرمون مي ريزيم و با پشت قاشق خوب پرس مي كنيم ، مي تونين بيسكويت هارو با كمي كره ذوب شده مخلوط كنين تا بهتر پرس بشه ولي من از بيسكويت ساده استفاده كردم ...... مقداري از دسر آماده شده رو با قاشق روي بيسكويت ها مي ريزيم ، ضخامت و ميزانش به ظرفتون بستگي داره ، دسرو حتما با قاشق بريزين تا با بيسكويت ها مخلوط نشه و به صورت يك لايه روشون قرار بگيره .....بعد از چند دقيقه بقيه بيسكويت رو مي ريزيم و در انتها لايه بعدي دسرو اضافه مي كنيم و توي يخچال ميذاريم ..... من براي تزيين روي دسر از بيسكويت پودر شده ، پودر پسته ، شكلات چيپسي و دانه هاي انار استفاده كردم


    شب یلدا - شب چله
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان