خانه
233K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۰:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    سوپ قارچ و اسفناج





    قارچ را روي حرارت ملايم با كره تفت دهيد تا نرم شود.....

    مواد لازم:
    * قارچ خرد شده- نصف ليوان
    * پياز خرد شده- نصف ليوان
    * كره- ? قاشق غذاخوري
    * شير- سه و يك چهارم ليوان
    * پودر جوز هندي، پودر سير، نمك و فلفل- به مقدار كم
    * آرد ذرت- ? قاشق مرباخوري
    * اسفناج- يك كيلوگرم
    * پنير خامه اي- 

    طرز تهيه:
    * قارچ را روي حرارت ملايم با كره تفت دهيد تا نرم شود.

    * ? ليوان شير و ادويه به قارچ اضافه كنيد و بگذاريد به جوش بيايد.

    * آرد ذرت را با يك چهارم ليوان شير مخلوط كنيد و به تدريج به مواد قارچ اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا با هم مخلوط شوند.

    * سوپ را مرتب هم بزنيد تا غليظ شود سپس بگذاريد روي حرارت كم به مدت ? دقيقه بپزد.

    * اسفناج خرد شده و كاملا آب گرفته را به همراه پنير خامه اي به سوپ اضافه كنيد و در حالي كه مرتب هم مي زنيد بگذاريد اسفناج پخته شود و پنير نيز كاملا آب شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان