خانه
233K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۷:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست
    سوپ باقلا و تره فرنگی


    مواد لازم

    2 ق س روغن زیتون
    1 عدد پیاز خرد شده
    2 عدد سیر خرد شده
    200 گرم تره فرنگی خرد شده
    150 گرم باقلای پوست کنده
    100 گرم برگ کلم خرد شده
    1 لیتر آب مرغ
    300 گرم مرغ
    به میزان لازم نمک و فلفل
    2 /1 پیمانه ریحان خرد شده

    طرز تهیه:

    1. ابتدا مرغ را همراه با مقداری آب و نمک بپزید، سپس آن را به صورت تکه های دو سانتی خرد کنید. در این میان در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز و سیر را داخل آن ریخته و آنها را کمی تفت دهید، سپس تره فرنگی خرد شده را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه آن را تفت دهید تا نرم شود.

    2. در این زمان تکه های مرغ، برگ های کلم خرد شده و باقلا ها را همراه با مقدار کافی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و به مدت 3-2 دقیقه آنها را با هم تفت دهید، سپس آب مرغ را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیایند، سپس حرارت را کم کنید و صبر کنید تا سوپ کاملا جا بیفتد.

    3. بعد از اینکه سوپ آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر ریخته و در صورت تمایل با روغن زیتون سرو کنید.

    فوت وفن

    اگر می خواهید سوپ شما کمی غلیظ تر شود، یک قاشق غذاخوری آرد را با آب مخلوط کرده و سپس به سوپ اضافه کنید.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان