۱۷:۱۵ ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
سوپ باقلا و تره فرنگی
مواد لازم
2 ق س روغن زیتون
1 عدد پیاز خرد شده
2 عدد سیر خرد شده
200 گرم تره فرنگی خرد شده
150 گرم باقلای پوست کنده
100 گرم برگ کلم خرد شده
1 لیتر آب مرغ
300 گرم مرغ
به میزان لازم نمک و فلفل
2 /1 پیمانه ریحان خرد شده
طرز تهیه:
1. ابتدا مرغ را همراه با مقداری آب و نمک بپزید، سپس آن را به صورت تکه های دو سانتی خرد کنید. در این میان در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز و سیر را داخل آن ریخته و آنها را کمی تفت دهید، سپس تره فرنگی خرد شده را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه آن را تفت دهید تا نرم شود.
2. در این زمان تکه های مرغ، برگ های کلم خرد شده و باقلا ها را همراه با مقدار کافی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و به مدت 3-2 دقیقه آنها را با هم تفت دهید، سپس آب مرغ را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیایند، سپس حرارت را کم کنید و صبر کنید تا سوپ کاملا جا بیفتد.
3. بعد از اینکه سوپ آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر ریخته و در صورت تمایل با روغن زیتون سرو کنید.
فوت وفن
اگر می خواهید سوپ شما کمی غلیظ تر شود، یک قاشق غذاخوری آرد را با آب مخلوط کرده و سپس به سوپ اضافه کنید.