خانه
233K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۵:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    ‌ #سوپ_قارچ_با_نان

    توجه کنید برای تهیه این سوپ، شیر شما باید غلیظ باشد و اگر از نمونه کم چرب آن استفاده می‌کنید یک لیوان دیگر هم شیر اضافه کرده اجازه دهید تا کمی آب آن تبخیر شود.

    مواد اولیه: برای 3 نفر

    آبلیمو: به میزان لازم

    فلفل سیاه: به میزان لازم

    نمك: به میزان لازم

    نان تست: به میزان لازم

    خامه (غلیظ): 4 قاشق غذاخوری

    كره: 4 قاشق غذاخوری

    شیر (غلیظ و پر چرب): 2لیوان

    مرغ (سینه): يك قطعه

    قارچ: نیم كیلو

    سیر: يك حبه

    پیاز: يك عدد

    برگ بو: 2 عدد

    طرز تهیه:

    ابتدا قارچ را كاملا شسته و خرد كنید و به همراه كره و كمی آبلیمو آن را تفت دهید سپس، نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا قارچ‌ها نرم شوند.، سینه مرغ را كمی تفت داده و مقداری روغن به آن بیفزایید و بعد با پیاز و سیر و برگ بو اجازه دهید بپزد و بعد آن را ریش ریش کنید.

    * يك سوم قارچ‌های نرم شده را داخل میکسر بریزید و نصف شیر را اضافه کنید و بزنید تا قارچ‌ها یکدست شوند سپس نصف دیگر شیر، قارچ‌های میکس شده و نشده ،سینه مرغ ریش ریش شده را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، روی حرارت سوپ را هم بزنید تا کم کم غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید.

    * نان‌های تست را ریز و مربعی خرد کنید ، داخل تابه کره بریزید و نان‌ها را داخل روغن تفت دهید تا سرخ و ترد شوند سپس آنها را داخل سوپ ریخته و سریع سرو كنید.

    نكته:

    1) در صورت تمایل مقداری جعفری هم به سوپ بیفزایید.

    نوش جان

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان