خانه
233K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۸/۷/۱۶
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    آش رشته اردبیل

    طرز پختن آش رشته اردبیل 

    مواد لازم :

    برای 6 نفر

    حبوبات پخته (نخود ،لوبیاقرمز،عدس،لوبیا سفید) از هرکدام ۱پیمانه

    روغن ورب به میزان لازم

    نعناداغ وپیاز داغ (برای تزیین) به میزان لازم

    رشته آش ابسته

    نمک وزرد چوبه به میزان لازم

    آلبالو خشک یا تازه با فریز شده ۳ چهارم پیمانه

    ذغال اخته خشک یا فریز شده یاتازه ۱ چهارم پیمانه

    آلو بخارا ۵ یا۸ عدد

    گوجه سبز تازه یا فریزشده یا خشک ۵ یا ۸ عدد

    برکه زردآلو(قیصی) ۸ یا ۱۰ عدد

     

    ۱-ابتدا آب را می جوشانیم(ازآب قلم یا آب گوشت هم می توانید استفاده کنید.)

    ۲-میوه های خشک را که قبلا شسته‌ایم اضافه می کنیم.(دقت کنید که دراین مرحله فقط میوه‌های خشک را اضافه می‌کنیم.)

    ۳-بعد از اینکه میوه‌ها پختند حبوبات را اضافه می‌کنیم.(میوه‌ها را درحدی بپزید که له نشوند.)

    ۴-به محض اینکه چند جوش زد، رشته را اضافه می‌کنیم.(رشته را خرد نکنید چرا که داخل آش خمیر می شود، از وسط نصف کنید کافی است.)

    ۵- روغن، نمک، زردچوبه و رب را هم اضافه می‌کنیم. حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد که آش جا افتاد آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ و نعنا داغ خلال بادام، خلال پسته، گردو خرد شده و زرشک تزیین کنید.

    ________________________________________

    نکته‌ها:

    ۱. به این آش هیچگونه سبزی نباید اضافه کرد.

    ۲. می‌توانید گوشت قلقلی (مخلوط ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل و نعنا خشک را که در روغن سرخ کرده‌اید) را نیز در موقع اضافه نمودن حبوبات به آش اضافه کنید.

    ۳. مقدار رشته همانند آش رشته تهران می‌باشد، پس اگر تجربه پختن آش رشته تهران را دارید می‌توانید مقدار رشته را به صورت چشمی تنظیم کنید.

    ۴. بهتر است پیاز را خلالی و نازک خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود و کمی زردچوبه نیز به آن اضافه کنید تا خوشرنگ‌تر شود.

    ۵. اضافه نمودن ۵ قاشف زعفران دم کرده رنگ خوبی به آش رشته می‌بخشد.

    ۶. حتما تمام حبوبات به جز عدس را از شب قبل بخیسانید و دوبار آب آن را عوض کنید، این کار برای جلوگیری از نفخ مفید می‌باشد.

    نوش جان.

    ________________________________________

     

     

     

     

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان