خانه
233K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۳:۱۲   ۱۳۹۸/۸/۱۳
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست


    طرز تهیه آش دندونک

    مواد لازم :
    یک عدد قلم
    نیم کیلو لوبیا چیتی
    نیم کیلو لوبیا قرمز
    نیم کیلو کمی بیشتر نخود
    نیم کیلو عدس
    نیم کیلو کمی کمتر ماش
    تقریبا ۳ کیلو گندم
    نعنا داغ و پیاز داغ
    این آش کشک و سبزی نداره ولی من از یکمی کشک برای تزیینش استفاده کردم
    نکته اول :
    میزان استفاده از گندم بستگی به حبوبات دیگه داره
    یعنی اگر مثلا از ماش یا هر کدوم استفاده نکردید همون مقدار گندم رو کمتر کنید و یا اگر حبوبات دیگه مثلا لوبیا سفید بهش اضافه کردید همون مقدار گندم بهش اضافه کنید.

    نکته دوم :
    تمام حبوبات ها رو جداگانه خیس کنید و جداگانه بپزید چون هرکدوم زمان پخت جداگانه ای دارن .(بجزگندم)

    نکته سوم:
    اگر میخوایید رنگ آش تیره نشه بعد از پخت اولیه ی حبوبات آب تمام حبوبات رو دور بریزید.(من فقط آب نخود رو دور نریختم چون میگن آب نخود از نظر پروتین و خاصیت مثل گوشته)

    نکته چهارم :
    اگر از شب قبل گذاشتید که حبوبات پختن حتما بدون آب بذارید توی یخچال تا حبوبات طعم آب به خودشون نگیرن.

    من قلم رو توی قابلمه بزرگ گذاشتم و از شب گذشته تا صبح گذاشتم که بپزه
    صبح صافش کردم و بعد گندم خیس شده رو بهش اضافه کردم و گذاشتم که بپزه وقتی تقریبا پخت تمام حبوبات پخته رو بهش اضافه کردم و گذاشته کاملا جابیوفته .
    و نکته آخر هرچی به آخرهای پخت نزدیک میشیم بیشتر مراقب باشید تا ته نگیره.


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان