خانه
233K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۹:۱۸   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    این هم آش عیران

    این آش یک آش آذری یا ترکیه‌ای هستش که با یک نوع دوغ مخصوص به اسم عیران اونو درست می‌کنن. این دوغ با ماست محلی که از شیر گاو تازه گرفته شده درست میشه و بسیار خوشمزست.به این آش بعضی‌ها میگن آش ماست.

    من این آش رو چندین سال پیش در ارومییه خوردم و مزش هیچ وقت یادم نمیره و تا حدودی که یادم مییومد که چیها توش بود درست کردم. و از اونجایی که دسترسی به ماست محلی و تره فرنگی نداشتم از پیازچه و ماست یونانی استفاده کردم که فکر می‌کنم تقریبا به همون خوشمزگی در اومد.

    این‌ آش رو با سبزیجات مختلف طبق ذایقه خود میتونین درست کنین. بعضی ها گشنیز+پییازچه+اسفناج و بعضیها بدونه سبزی، و بعضی ها هم فقط با تره فرنگی درست می‌کنن.

    زمان تهیه: ۳۰-۴۵ دقیقه
    مواد لازم و طرز تهیه:

    -۱ لیوان بزرگ نخود پخته (حدوداً ۱۵.۵ oz یا ۴۳۹ گرم)

    - ۲ لیوان ماست محلی یا ماست سفت

    - ۸ تا پیازچه شسته و خرد شده

    - ۱ تخم مرغ

    - ۲ قاشق آرد گندم

    - ۵ لیوان آب در صورتی که آب مرغ داشتین (۲ ۱/۲ لیوان آب + ۲ ۱/۲ لیوان آب مرغ)

    - ۴ قرص مرغ

    - ۱/۴ لیوان برنج

    - ۱ قاشق پر ترخون خشک

    برنج را با ۵ لیوان آب و قرص‌های آب مرغ میگذاریم در حرارت کم بپزد. در عین حال آرد رو در ۱/۲ لیوان آب خوب حلش کرده و با تخم مرغ خوب بهم زده و سپس آن را به ماست افزوده و حسابی‌ ماست رو به هم زده تا این که ماست نرم و لطیف شود. 
    بعد مایهٔ ماست رو روی گاز در حرارت بسیار ملایم حدود ۱۵ دقیقه یک سره به هم میزنینم تا ماست به حرارت گرم قبل از این که به برنج اضافه کنیم عادت کند. ( این کار باعث می‌شه که ماست تیکه تیکه یا جدا از هم نشه و بصورت کرم لطیف در آید). سپس آن رو با برنجی که در حال پخت هست حرارتش را زیاد تر کرده (متوسط) اضافه می‌کنیم و بلافاصله نخود ، پیازچه و ترخون رو افزوده و به هم زدن ادامه میدهیم حدوداً ۱۵-۲۰ دقیقه. در صورت غلیظ بودن ماست میتونین مقدار آب آن را زیاد تر کنین تا به اندازهٔ دلخواه رقیق شود.در صورت نیاز کمی‌ هم نمک بزنین.

    در آخر اگر دوست داشتین میتونین کمی‌ نعناع داغ درست کنین و روش دهین.


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان