خانه
233K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۹:۲۰   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    سوپ نودل مرغ برای ۴ نفر

    مواد لازم و طرز تهیه:

    ۲ تیکه کوچک سینه‌ی مرغ بدون استخوان به اندازهای باریک و کوچیک بریده شده رو با یک پیاز کوچک و مقداری نمک پخته. ۱ ق غ زنجفیل تازه خورد شده، حدوداً ۵ ۱/۲ پیمانه آب مرغ، ۳ ۱/۲ اونز قارچ (در صورت دسترسی قارچ شیتاکی) خورد شده، ۹ اونز نودل Oudon, نصف آب لیموی سبز تازه، ۱ ق غ سٔس سوی، ۲ ساقهٔ پییازچه خورد شده، ۱ عدد فلفل تند در صورت دلخواه، ۷-۸ برگ ریحان تیکه شده، ۱ هویج معمولی به صورت کبریتی خورد شده، ۱/۲ پیمانه برگ‌های گشنیز تازه و مقدار کمی‌ نمک.

    بعد از آن که مرغ مقداری پخت آن‌ها را با چنگال ریش ریش کرده آب مرغ را افزوده و بعد از آنکه به جوش آوردیم حرارت را کم کرده و قارچ‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و حدوداً ۷ دقیقه میگذاریم بپزد. جداگانه نودل‌ها را در آبجوش نمک دار میپزیم تا نودل‌ها نرم و پخته شوند سپس آن هارا آبکش کرده و آنهارا به سوپ اضافه کرده و میگذاریم چند دقیقه ی دیگر جوش بخورد. در آخر فلفل، ریحان تکه تکه شده، آبلیمو، سٔس سوی را به آن اضافه می‌کنیم. موقع سرو کردن با مقداری پیازچه، هویج و گشنیز روی آنها میریزیم.


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان