خانه
233K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۹:۲۸   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    سوپ برش روسی

    مواد لازم به ترتیب پخت 
    آب قلم-گوشت راسته گوساله نیم کیلو/چغندر قرمز 3 تا 4 عدد/هویج 3 عدد بزرگ/رب گوجه فرنگی یک پیمانه/کلم قرمز و سفید نیم کیلو/سیب زمینی2 عدد/نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقار لازم/برگ بو 6 برگ درسته/فلفل بهار درسته یک قاشق غذاخوری
    تمامی مواد باید نگینی درشت خرد شود و به ترتیب پخته شود رنگ این سوپ قرمز تیره میباشد و در صورت امکان بند تهیه شود
    هنگام سرو با خامه ترش هم میشود سرو کرد ولی من ساده اش را بیشتر دوست دارم با نان سیاه آلمانی
    طعم خاص این سوپ بخاطر برگ بو و فلفل بهار آن است که فرامو ش نشود



    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان